Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
27 marca 2025Muminek1988 pisze: To wiadomoale nie o takiej radzie myślałem ;) Mam możliwość zakupy ale dowiedziałem się w jakiej będzie to formie. Z własnego doświadczenia jednak wiem że jak się trafił materiał "twarda skała" to niestety nie było to co chciałem żeby było. Więc moje pytanie czy może się trafić dobry materiał pod taką formą czy to jest skazane na wałek?
Dodatkowo mam pytanie, ostatnio zauwazyłem coco które jest jak kreda, blok zgnieciony sprasowany, bezwonne i cena 200/g haha xD na języku odziwo takie jak powinno być działanie wyraźne słabsze od jakościowej damy ale nie najgorsze do 20/30min i finish. Przy sniffie nie gryzie wgl nie ma tego smaku co powinien być prawidłowy ale czuć że to nie powietrze ci wlatuje tylko coś bliskie temu co chcialoby być tym może nawet jest ale w niewielkiej mierze. Zmierzam do teog, że wiem, że to mieszaniec pospolity ale na gorsze trafialem bo na oko ktore troche widziało to ma 50/60% ale ciekawi mnie jakie domieszki może mieć. Bezwonny, jak kreda, ale jak pasta sie mieli tylko ciutke szybciej sie granuluje i w sniffie czuc lekki posmak który jest duzym niedosytem xD splyw pierwszy wyrazna gorycz ze slonoscia w przleykaniu i wszystrko z nosa od razu splynelo, co to moze byc dodane podejrzewam kofeina i kreatyna a co do znieczulenia to jest miejscowe wyraźne ale nie nadto jak przy lido
Mam ten sam temat co ty i moim zdaniem jest dobry w efektach, i w nim jest sporo koki co potwierdzam nietylko ja ale i dużo osób co trochę w życiu juz wciaglo. Jak go brałem to naprawdę się bałem, że to wyjebka i zapłaciłam za delikatnie doprawianą fetę/kofeine 200/g( przy 20g/ detal po 500 u nas chodzi, znajomy na Wawie czasami nawet po 550 puszcza), jednak finalnie jest dobry ale widziałem lepsze.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.