Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 78 / 5 / 0
Co sądzicie o grudzie twardej jak skała?
  • 1293 / 329 / 12
warto pokruszyć %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 78 / 5 / 0
To wiadomo 😁 ale nie o takiej radzie myślałem ;) Mam możliwość zakupy ale dowiedziałem się w jakiej będzie to formie. Z własnego doświadczenia jednak wiem że jak się trafił materiał "twarda skała" to niestety nie było to co chciałem żeby było. Więc moje pytanie czy może się trafić dobry materiał pod taką formą czy to jest skazane na wałek?
  • 64 / 6 / 0
Dobry koks rozpoznasz wtedy gdy po 3 msc ciągu na testach wyjdzie pozytywny nawet po 2,5 tyg xd a nawet po jednorazowym zażyciu kurwa po 10 dniach, a np nie zazywales jego od 2 msc
Pozdrawiam,
mj
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.