20 stycznia 2023Palina9191 pisze: Jestem w psychiatryku, wyzerowali mi klomipramine i zaczynam brać fluwoksamine + 600mg pregabaliny, jak kogoś interesuje to mogę za jakiś czas napisać jak efekty
Fuzja - 909
Zażywa ktoś?
Brałem sertraline, paro, escitalopram, wenlafaksyne i duloksetyne krótko
Paro była najlepsza i najlepiej ją wspominam jeśli chodzi o usuwanie lęków, minusy kastracja chemiczna i taki brak emocji, anhedonia lekowa że nic jakoś nie ekscytuje, ale też nie smuci i brak lęków, co w sytuacji gdzie więcej lęków niż pozytywnych emocji jest przydatne.
Czy fluwoksamina działa podobnie, czy też tak jak paro tak upośledza seksualnie czy nie aż tak i tylko trochę jak inne ssri typu esci, jak z libido?
Bo o tym leku nawet tutaj mieszane opinie jedni że mocniejsza od paro, inni że pogarsza nic nie daje.
Wiem że to sprawa indywidualna jak zadziała ale zawsze jakies opinie innych osób są znaczące dla mnie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.