Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
MarcinM21 pisze: i nie rob bom kurwa mac nie radze bombki to na banze schowaj
@Hanka jednak miał rację, za słabo mnie porobiło. Zaledwie 2mg clonozepanu, to jest 1 tabletka tak mi się chce spać, że to głowa mała. Gdybym walnął więcej tramadolu to nie byłoby takie senności dobry nodding powinien się załączyć.
Pierdole te kodeiny. Za dużo hajsu, za mało frajdy. Wolę sztukę baki lub listek tramadolu, który jedzony przez odpowiedzialną osobę pozwala fajnie funkcjonować w społeczeństwie.
Marcin nie pisałbym tego co napisałem, ale wybacz jestem pod wpływem i wiem, że z twojej strony to nie będzie miało znaczenia i pojedziesz po mnie równo. Tak jak Ty napisałeś, bez napinki ok? Również dziękuję za twoje rady.
Jeszcze chciałbym opisać swoje samopoczucie. Ty Hanka powiedz mi proszę, bo widzę że czytasz kategorie opiaty, ile mg clonów do 1 grama tramalu. Moje pytanie konkretniejsze jest takie, jak cokolwiek zapamiętać z takiej jazdy, Sugerujesz mi 8mg, gdzie przy u mnie 4mg lub powyżej jest totalne urwanie filmu i nic się z tego zbytnio i tak nie zapamięta. Tak więc, oczywiście boję się padaczki bo już raz ją doświadczyłem. Posłuchaj zjadłem 600mg + nawet nie pamiętam ile clonów. I nic nie pamiętam. To jest jakaś paranoja, żreć duże ilości, a potem pamiętać tylko sny z noddingów których i tak ciężko spamiętać. Tylko urywki i najważniejsze fragmenty.
Hanka - radzisz gościowi, który dopiero wyrobił sobie receptory przywalić na wstępie 4 paczki kodeiny i 1200mg tramadolu? Jezu, nawet nie mam ochoty tego głębiej komentować.
Ja odpuszczałbym wszelkie benzodiazepiny (chyba że ktoś stosuje powyżej 400mg). Osobiście nie lubię ich działania i wpływu na tramadol.
Stosuję tramadol od jakiś 9 miesięcy, z bardzo krótkimi przerwami. Jakimś cudem zaczynając od 200-250mg dziś stoję na 300. Nadal jest dobrze. Nie jest to warte więcej niż kilkurazowe ekscesy? Wg większości tak się nie da. Osłabienie działania z każdym dniem o którym większość pisze jest, jak dla mnie, przede wszystkim źródłem autosugestii.
EzyRider pisze: Hanka - radzisz gościowi, który dopiero wyrobił sobie receptory przywalić na wstępie 4 paczki kodeiny i 1200mg tramadolu? Jezu, nawet nie mam ochoty tego głębiej komentować.
Ja odpuszczałbym wszelkie benzodiazepiny (chyba że ktoś stosuje powyżej 400mg). Osobiście nie lubię ich działania i wpływu na tramadol.
http://talk.hyperreal.info/tramadol-prz ... ml#p794549
Myślę, że przy takiej ilości clonozepanów byłby hardcor, ale umrzeć bym nie umarł. Pierwszy raz nie świadomie zjadłem cały listek + clony, mało pamiętam, ale miałem opiekę jaszcze wtedy przyjaciół. Było super. Jednak jeśli ktoś czyta to i nie miał nigdy styczności z tym gównem powinien dokładnie zastosować się do wypowiedzi Easy Ridera.
Mój stan po tych thiocodinach i tramalu? Nie spałem całą noc, wypiłem 1,5 litra wody gazowanej. Zjadłem dwie tabletki na regenerację. Muszę iść spać jest 8:07. Nie daję rady zanim zaczną działać. Nie chce się w to bawić, po co ja je jadłem jak dzisiaj tłusty czwartek. A ja oczywiście brak apetytu. Hanka miała absolutnie racje, nie m co się bawić w takowe ilości, szkoda 24 zł. Można było lepiej wykorzystać te pieniądze. Jestem wykończony przepraszam za r
EzyRider pisze:
Hanka - radzisz gościowi, który dopiero wyrobił sobie receptory przywalić na wstępie 4 paczki kodeiny i 1200mg tramadolu? Jezu, nawet nie mam ochoty tego głębiej komentować.
widzisz teraz przyznaje w postach ze jednak nie było tak jak by chciał ,gdyby mnie posłuchał to mógłby mieć fazę swego życia a tak pozostał mu jakiś tam niedosyt.
EazyRider nie wiem jak ty robisz ze jedziesz na dawkach terapeutycznych i czujesz działanie ,a może jeszcze nie poznałeś prawdziwego działania tramadolu :-p,zapraszam do siebie na kurs brania tramadolu ;-)
ostatnio jak się ujebałem mocno tramalem to gasiłem pościel wodą mineralna. dobrze że miałem butelkę wody mineralnej koło łózka :-) .
pozdrawiam
Wlasnie po tych drgawkach tydzien temu zrobilem sobie detox i w piatek zrobie sobie mily wieczor :-)
Wiem wiem kocham mame po prostu nie chcialem zeby sie dowiedziala (3 miechy walilem giebla i nic sie nie skapnela nawet zawsze dobrze dawkowalem), ale samo mnie to zdziwilo 600 mg to nie powinno mi byc nic szczegolnie ze napiepszalem caly tydzien no ale coz benza nie mialem i tyle... Zwykle cpam w nocy lub juz poznym wieczorem zeby mnie nie widziala w razie czego i zawsze jakies w miare normalne dawki z gramem to nie przesadzam bo wtedy bym sie nie zdziwil gdybym mial drgawki...
Tylko przejebana ta dostepnosc jak mam tramca 200 mg to nie musze sie nic meczyc z filtracja wogole tylko polykam tabletki i juz, to po prostu za duza latwizna zeby tego nie brac czesto !
OFF : Wlasnie wracam z osiemnastki takze jak pisalem nieskladnie to przepraszam :-p Ale tez 18 z czwartku na piatek ehh caly klub mozna by chlac do rana a tu sie trzeba zawijac bo za 4 h szkola...
i tu mam do was pytanie czy jak pójdę na odtrucie to magia lekarstw wróci ?
nildur na twoje pytanie odpowiem jutro rano .
Cos czuje, Hanka, ze dlugo nie pozyjesz. Szczegolnie twoja watroba.
biorę sporo rożnych specyfików jeszcze żaden nie zaszkodził mi na wątrobę.
wyniki mam dobre nawet mogę powiedzieć że bardzo dobre.
magia leków to taki okres w którym bierzesz i czujesz działanie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/paczkomatdomeyki.jpg)
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"
Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marihuana-i-psychodeliki-leczenie-zaburzen-odzywiania-860x484.jpg)
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania
Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/lajza.jpg)
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków
Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.