a ja zaraz do apteki na rowerze, bedzie na wieczor ale slabo sie czuje wiec bedzie ciezko
[mention]quelitedeschizoide[/mention] mnie niestety nie znieczula w tym sensie, a szkoda bo przydaloby mi sie
10 września 2017quelitedeschizoide pisze: i ja też dziś w tej knajpie, koda świetnie znieczula emocjonalnie :rolleyes:
@Drevolt - no i z bycia chciwym hedonistą. Serio ktoś myśli, że ludzie tu biorą kodeinę, bo nie potrafią sobie nic innego ogarnąć? Na tym forum? Majka to żaden problem. fenta też da się ogarnąć (przynajmniej mi się udało i to z dwóch różnych źródeł). Ale czy to oznacza, że masz napierdalać wszystko w opór dla jak największej fazy? Noo, jeżeli ktoś ma IQ psa, to nic dziwnego; ale wystarczy odrobina instynktu samozachowawczego :).
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
@UJebany w Hiszpanii raczej nie powinieneś mieć problemu z ogarnięciem helupy nawet z ulicy. Zawsze masz dnm jakby co - w chuj vendorów z brązem jest z Hiszpanii.
10 września 2017Uroboros pisze: @Drevolt - no i z bycia chciwym hedonistą. Serio ktoś myśli, że ludzie tu biorą kodeinę, bo nie potrafią sobie nic innego ogarnąć? Na tym forum? Majka to żaden problem. fenta też da się ogarnąć (przynajmniej mi się udało i to z dwóch różnych źródeł). Ale czy to oznacza, że masz napierdalać wszystko w opór dla jak największej fazy? Noo, jeżeli ktoś ma IQ psa, to nic dziwnego; ale wystarczy odrobina instynktu samozachowawczego :).
ciesz sie ze nie wchodziles tutaj przez te 2 miesiace
jakis czas temu wchodzil tu pajac ktory obrazal uzytkownikow opio ze sa smieciami, zlodziejami i wszystkim co najgorsze
pytalem go czy sprawia mu przyjemnosc wywyzszanie sie nad innych (mimo ze sam cpunem jest bo jara ziolo) i mowil ze tak
szkoda ze tylu debili na tym swiecie mamy
sytuacja zyciowa jest beznadziejna - cpam - czuje sie "srednio", jakas ulga jest ale to nie jest "to"
sytuacja zyciowa jest stabilna - cpam - czuje sie dobrze, czasem bardzo dobrze
sytuacja zyciowa jest zajebista, wszystko sie uklada na czym mi zalezy - cpam - jest przezajebiscie i wtedy jest wlasnie "to"
mniej wiecej tak to wyglada. mowa oczywiscie o kodzie / DHC. mocno za to, z tego co zauwazylem, wypruwaja z emocji benzodiazepiny, z wielka checia odstawiam alpre bo mam tego zobojetnienia dosc. niech zostana na dorazne sytuacje. opio tez ladnie uspokajaja, a nie ma sie takiego wyjebania na caly swiat.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Wieksze dawki to jako nagroda dla samego siebie, w weekend czy po czyms zrobionym dobrze wczesniej itp. Ja to tak widze.
Nawet pamietam sprzed lat temat w dziale kodeinowym "jak sie lubicie nagrzac". Prawie kazdy zaznaczyl ze lubi najgrubiej jak sie da, wtedy bylem wyjatkiem bo zaznaczylem czy tam napisalem ze wole "mniej a stabilniej".
dla mnie to jest chujowe, siedzisz i przysypiasz co chwile
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.