05 lipca 2021Alemisieniechce1 pisze: Hej. Pytanie głównie dla bezpieczeństwa, jeśli około 10 rano wzięłam 2mg relanium mogę około 19 wypić kilka piw?
Waga 70, 183cm.
06 lipca 2021Mojot pisze: Siemanko. Mam pytanko co można zdziałać dobrego z takim malutkim asortymentem. Na stanie 50mg diazepamu (relanium), 500 mg tramalu retard i 50mg zolpi nasen. początkującego?
Co do zolpi to bierz max 10mg na raz i nie wpadaj w ciąg. Weź raz czy 2 razy na test i lepiej zostaw sobie na bezsenne noce jako po prostu dobry lek. Jak się wpierdolisz to potem będziesz miał „bezsenność z odbicia”, która dla mnie osobiście jest nie do przejścia.
Trzymaj się i bądź uważny w eksperymentach
06 lipca 2021sisi88 pisze:Diazepam masz w jakiej postaci? Tabletki czy ampułki? Z tab nie mam doświadczenia, ale jeśli masz ampułki to bym zrobiła mix 1 amp + 200mg tramalu. Ale nie ładuj się w tramal ogólnie, chujowa sprawa strasznie. Jednak z diazepamem bym się pobawiła haha, wciąga, ale bardziej mi leży, nawet nie miksując z tramadolem.06 lipca 2021Mojot pisze: Siemanko. Mam pytanko co można zdziałać dobrego z takim malutkim asortymentem. Na stanie 50mg diazepamu (relanium), 500 mg tramalu retard i 50mg zolpi nasen. początkującego?
Co do zolpi to bierz max 10mg na raz i nie wpadaj w ciąg. Weź raz czy 2 razy na test i lepiej zostaw sobie na bezsenne noce jako po prostu dobry lek. Jak się wpierdolisz to potem będziesz miał „bezsenność z odbicia”, która dla mnie osobiście jest nie do przejścia.
Trzymaj się i bądź uważny w eksperymentach![]()
Diazepam w żółciutkich tabsach. Trampek tak samo po 100mg jedna, niemiecka produkcja z tego co jest napisane z tyłu. Luzik, akurat po dawnej przygodzie z flualprą + alko mam dosyć potężnych wrażeń i ładowania się w ciągi. Takie specyfiki mam dosłownie sporadycznie raz na rok (taka mała chęć odskoczni od tego smutnego jak pizda życia... w świat rozkoszy...) Kontrola w tych sprawach to podstawa moim zdaniem. Zolpi dodałem po prostu z myślą, że ktoś ma lepszą wiedzę i coś tam można zmixowac. Ale tak jak wiedza czytana mi podpowiedziała, tylko w krytycznych bezsennych sytuacjach, a tych jest sporo... Cóż... Rozpieprzony zegar biologiczny bo chęć siedzenia po nocach i ucieczka od ludzi jest zbyt mocna... ale jakoś trzeba żyć :)
Dzięki za radę i pozdrawiam, zabieram się za odlot w krainę luzu i spokoju !
- nasen to typowy usypiacz, tylko lepiej uzywac w przypadku bezsennosci jak nic innego nie brales wczesniej
- diazepam nie ma zbyt ciekawego dzialania rekreacyjnego, bardziej przyda sie w kryzysowych sytuacjach, np. przy przegieciu ze stymulantami lub na sen, akurat dosc bezpieczny jesli cos brales wczesniej
-tramadol akurat nie doradze ale raczej bym sie nacpal
18 lipca 2021nawachajka pisze: dluzsze dzialania, mniej przeciwlekowo, bardziej nasennie i miorelaksacyjnie
Klona właśnie nigdy nie czułem.
18 lipca 2021WALLSTREET pisze: Te rolki jeśli chodzi o działanie, to jak się przedstawia przy królowej alprze ? Myślę, że lepsze od klona, ale zastanawiam się jakie daje odczucia psychiczne i fizyczne.
fan alpry bedzie narzekal na zbyt duza sennosc/zmulenie po diazepamie i pewnie mniej rekreacyjny niz alprazolam wlasnie z tego wzgledu
diazepam bardziej przyda sie przy odstawieniu alkoholu, uspokoi roztrzesione rynce, w teori powinien byc lepszy na sen ale czy w praktyce to trudno powiedziec bo kazdy ma inne kryteria
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.