Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1956 / 201 / 0
To tak jak każdy ćpun! Przecież wiadomo, że ćpuny mają najsilniejszą wolę ze wszystkich ludzi w społeczeństwie %-D
Take DXM and Be Happy
  • 648 / 69 / 0
Ej sluchajcie, dzis w aptece widzialem przez szybke wystawiony zyrtec, a przeciez jest na recke. Niby normalne, ze lek widac, ale nawet thiocodin aptekarka chowa pod biurko a zyrtecu by nie schowala? Moze sprzeda bez recki.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 2972 / 252 / 0
Od kiedy Zyrtec jest na receptę ? Z tego co kojarzę to większość (jeśli nie wszystkie) antyhistaminy II generacji były (są ?) bez recki, chyba że jakieś większe opakowanie które cenowo było o wiele bardziej opłacalne to wtedy tak, trzeba było mieć bibułę. Tak samo nie rozumiem dlaczego Laremid jest bez recepty a Loperamid (dawka i ilość tab ta sama) już jej wymaga. Może tutaj też się rozchodzi o ilość tabletek w opakowaniu i cenę.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 1683 / 126 / 0
05 czerwca 2018RekreacyjnyHarry pisze:
Ej sluchajcie, dzis w aptece widzialem przez szybke wystawiony zyrtec, a przeciez jest na recke. Niby normalne, ze lek widac, ale nawet thiocodin aptekarka chowa pod biurko a zyrtecu by nie schowala? Moze sprzeda bez recki.
zyrtec byl zawzse bez recepty, alertec byl narecepte wiem bo bralem go ponad 10 lat i jak nie mialem recepty to proponowali zyrtec jako zamiennik
  • 1916 / 335 / 2
Zyrtec na receptę? alertec? Pierwsze słyszę, ja te leki na alergię biorę od lat i w życiu nikt od lat o bibułę nie spytał. To chyba bardzo dawno ten alertec musiał być rp.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 62 / 0
https://bazalekow.mp.pl/lek/50373,Zyrte ... -powlekane - opakowanie 10 tabl bez recepty
https://bazalekow.mp.pl/lek/51154,Zyrte ... -powlekane - opakowania 20 i 30 tabl na recepte, przy okazji najwieksze jest refundowane
  • 1916 / 335 / 2
To na zyrtec też trzeba na 3 paragony, czy można normalnie 3 opakowania kupić :-D bez sens.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Można na 1 paragon kupić i 10 op. zyrtecu, allertecu czy amertilu :) Na receptę są tylko większe opakowania (bez recepty 7-10 tabl.). Na receptę wychodzi taniej.
  • 648 / 69 / 0
Ale noody byly. Polowka tabsa 2.5mg lorazepamu 150 kody i 50 mg difenhydraminy [tak to sie pisze :D?] polecam taki mix, myslalem ze moje wczesniejsze fazy to noody, a dopiero wczoraj doswiadczylem tak naprawde tego stanu. Ahh, kodeina.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 1305 / 162 / 0
Witam chyba zrobiłem prrzypal lekarzowi mianowicie poszedłem do takiego lekarza z -mają ledwo mi akineton dal a w mojej karcie rptylko benzo klony i alprqpa może doniesccc do kogoś i ten lekarz Bedzie miał problemy z takiej akcji?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.