astralnykutas pisze:Ktoś próbował może łączyć noopept z acetylo-l-karnityną?
Oba te związku silnie oddziałują na układ współczulny (dopamina i acetylocholina) i zastanawiam się jak w praktyce wyglądałoby ich połączenie.
astralnykutas pisze: Z każdym rodzajem stymulacji wiąże się pewna niecierpliwość i nerwowość i jest to rzecz jak najbardziej naturalna. Ciężko to w 100% wyeliminować.
Mam wrażenie, że tak jak z każdym rodzajem stymulacji, z noopeptem wiąże się niepokój, w tym wypadku podchodzący nawet delikatnie pod psychotyczny stan następujący dzień po mecie. Mokra pajęczyna rzucona na- skądinąd- wysoko jakościowo pracujący mózg.
Pierdolę noopept, źle dziala na moją psychikę. Odstawilem, zasuplementowalem 5-htp i czuję, że w końcu oddycham pelną piersią.
Mi ewidentnie brakuje dopaminy.
5-htp mnie jeszcze bardziej muli i rozleniwia - ja nie chce czuc sie dobrze, chce czuc sie wydajnie i moc nareszcie cos zaczac zmieniac w moim zyciu - a to w przyszlosci zaowocuje spelnieniem i szczesciem.
Dorazne dozowanie lepszego samopoczucia nie jest rozwiazaniem.
P.S.
Ile go bierzecie, ze chodzicie podkurwieni? Mam nadzieje, ze nie sugerujecie się osobami polecającymi 60-80mg dziennie.
Przy dlugotrwalej suplementacji / kuracji (a taka jest moim znadniem najkorzystniejsza) radzilbym nie przekraczac 40mg.
Ostatnio znowu zacząłem suplementować noopept. Kurwa od razu pojebane sny się załączyły. Np. że szedłem w garniturze i bez butów w skarpetkach po mieście :nuts: Do tego gastro jak JA PIERDOLE! Ssało mnie dziś konkretnie, więc kupiłem w McDonald's kanapkę za 12 zł i nawet mnie nie porobiła dobrze!
Obecnie dostalem noopept calkowicie bezzapachowy, praktycznie bez smaku, konssystencja tez nie jest puszysta jak zwykle. Ktos dostal kiedys taki sort?
Sprzedawca polak z ebaya o duzej ilosci pizytywnych opinii..... Mimo tego mam b.duze watpliwosci co do tego noopeptu
Po dzisiejszym robię przerwę
Zgodzi się ktoś, że świetnie działa antydepresyjnie?
Grentoo pisze:Żarłem noopept jak opętany, i wszelkie pozytywne efekty są trwałe. Libido wróciło do normy, dla mnie to zaleta, że spada, czuje się że są lepsze rzeczy do robienia. 80mg powoduje dziwny stan czasami, wyostrze wszystko, nadtrzeźwość. Lepsze od ćpania szczerze mówiąc...
Zgadzam się. Taka nienachalna amfetamina pozbawiona psychodelii :)
Takie dawki sa doraznie calkiem fajne ale moga byc juz szkodliwe. O codziennym stosowaniu nie ma mowy.
Ostatnio znowu zacząłem suplementować noopept. Kurwa od razu pojebane sny się załączyły. Np. że szedłem w garniturze i bez butów w skarpetkach po mieście Do tego gastro jak JA PIERDOLE! Ssało mnie dziś konkretnie, więc kupiłem w McDonald's kanapkę za 12 zł i nawet mnie nie porobiła dobrze!
Ja od kiedy sie suplemetuje codziennie zamawiam pizze xxl z podwojnym serem, boczkiem, wolowina, salami pepperoni etc - tlusto jak cholera.
Po wszystkich gownach jakie probowalem chcialo mi sie jesc czesciej ale malo, po noopepcie zaczalem jesc duzo w jednej porcji np. pol pizzy xxl 30 minut przerwy i kolejne pol (ważę 50 parę kilo
U mnie zdecydowanie najbardziej zauważalne jest prosocial behaviour. Dzwonię do ludzi, rozmawiam z ekspedientką w sklepie, ze skrajnego, aspołecznego introwertyka przemieniam się w nieco normalniejszego człeka.
Duże zmiany dostrzegam też w sposobie wypowiedzi - krócej się zastanawiam, nie gubię wyrazów, nie zacinam się.
Niestety wciąż nie jestem przekonany co do długotrwałych efektów.
Czy dobrze zrozumiałem - noopept osłabia wam libido? Powinno być chyba na odwrót ; )
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.