Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Sent from my ZTE-BLADE using Rozmowy [H]yperreala mobile app
Więcej zdarzyło mi się nie przespać przy bezsenności, zanim spróbowałam fufu. Ogółem po fecie nie spałam najdłużej dwie doby.
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
KANNABINOIDY
Potem trzeciej nocki wziałem kreske i trzymało mnie że nie chciało sie spać aż do nastepnego wieczora.
Czyli w sumie 3 nocki.
Dodam że po trzeciej nocy szedłem rano do pracy - dałem rade.
Wiecej juz tego nie powtórze - po co sie meczyc. Max 1 nocka...
Dzis sobie zapodałem no i siedze sobie teraz :) Kolejnej nocy sie wyśpie bo teraz lub dzis w dzien napewno nie zasne :)
Na trzeźwo zawsze siedze do 2-3 w nocy i wstaje o 6 rano, a co dopiero gdy wezme spida :)
1 kreska i nie moge spać przez ponad 20 godzin :)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.