Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 361 / 33 / 0
Jesli zas chodzi o noopept to jest jednym z wynalazkow radzieckiej rosyjskiej mysli ,ale nalezy dodac,ze pytajac kilku osob pracujacych w Moskwie (z Polski)opowiadaly,ze takich rzeczy substancji o podobnym lub lepszym dzialaniu jest co najmniej 2tysiace leza jak nie wiecej odlogiem,jeszcze wiele na zachodzie czy Japoni ,Chin i Indonezji (zapomniana tez jest calkiem Oceania i Azja poludniowo-Wschonia wymieniona Indonezja przez ze mnie a wspolpracujaca z ZSRR).Tylko ,ze mysl radziecka -rosyjska to tez mysl bloku wschodniego Polakow,Bulgarow i Serbow.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Moją wyboistą historię zawsze ratował noopept. Jestem w tym dość doświadczony, jako że łącznie z przerwami przyjmowałem noopept ponad rok. Zawsze kupuję noo od oryginalnego producenta Lekko, nigdy się nie zawiodłem. Może komuś pomoże moja relacja:

Na początek efekty:

Pozytywne:
Widoczne polepszenie nastroju (już po pierwszej dawce)
Na depresje brałem NaSSA i SSRI, zawsze powodowały u mnie "dziwny nastrój" albo "zombie". Po przyjmowaniu noopeptu w dawce 2x10mg, powodowało polepszenie nastroju, lepszy focus na kontakty socjalne,chęć wstania z łóżka, dobrze się gada, chęć do zrobienia czegoś więcej.
Widoczna poprawa funkcjonalności mózgu (po okołu dwóch tygodniach)
Lepsza pamięć, czystszy umysł, klarowne myślenie. Dobre raczej na uczenie się niż na egzaminy.
Poprawa snu (po około tygodniu (?))
Zawsze miałem problemy ze snem, podczas kuracji noo lepiej mi się wstawało. Mogło to być spowodowane tym, że w tym czasie zacząłem być bardziej aktywny.
Niechęć do narko i do benzo (po tygodniu (?))
Byłem uzależniony od heroiny i od benzodiazepin, co prawda przyjmowałem noopept po odstawieniu benzo i hero i po kuracji pregabaliną, ale ciągota pozostawała. Noopept powodował zmniejszenie chęci przyjęcia narko i benzo w okresie 4 miesięcy po całkowitym odstawieniu. Może to placebo, może nie.

Negatywne:
Uczucie lekkiego pozbawienia emocji, ale bez przesady. Noo zmniejszył mój lęk ale i zachwyt, w moim subiektywnym stanie przesadzonych emocji dało efekt raczej pozytywny, ale to pozostawiam do oceny.
Ból głowy, do którego idzie się przyzwyczaić.
Dość ważne, na początku z kumplem braliśmy noo po 18, należy nadmienić że na ulotce jest wyraźnie napisane żeby nie brać na noc, po tym obydwoje mieliśmy paraliż senny, budziliśmy się w środku nocy kompletnie nie ogarniając co się dzieje, mieliśmy wtedy zwidy, koszmary itp. Bierzcie to na serio i nie przyjmujcie noo na noc.

Ogólnie mówiąc, złoty środek na przepalony czerep.

Kolega kolegi siedział w więzieniu gdzie brał amfe i inne nieznane stymulanty, tak mocno mu przepaliły łeb że przestał się odzywać i ogólnie wegetacja. Po kuracji noopeptem odzyskał mowe, wychodzi na prostą. Nie mogę w 100% potwierdzić czy to autentyczne, ale kolega zaufany.

Jak już mówiłem dobry środek na naukę, ale nie daje "cudów" i nie spowiedziewaj się efektów od razu albo po tygodniu. Efekty nootropowe są zauważalne po 2 tyg albo i po miesiącu. Dobry do nauki, ale na egzaminy polecam zdecydowanie Phenibut. Według mnie złoty środek stymulujący mózg. Nie miksuje tak jak Concerta albo Medikinet. Uspokaja i stymuluje. Działa 8 godzin i wyparowuje, ale na egzamin idealny.
  • 714 / 46 / 0
Napisałeś tą recenzję tak reklamowo, że zastanawiam się czy nie skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą ...
  • 382 / 25 / 0
Napisał to co w tym wątku przewalało sie miliony raz i za pewne jeszcze wiele razy będzie napisane. Spisał to tylko ładnie w jednym wątku. Nawet jeśli to jakaś kryptoreklama to nie żadne propagowanie magicznego kija na sznurku tylko relacja, która potwierdza wiele innych ją poprzedzających.
Kurwa teorie spiskowe o vendorach reklamujący stary, poczciwy noopept.
  • 361 / 33 / 0
noopept sam sie reklamuje bez reklam.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 1 / 0
biore noopept w proszku juz od jakiegos czasu, 10mg x 3 dziennie + 500mg bitartrate choliny

hooya mi to dalo, ani jakiejs poprawy, ani nawet negatywnych ubokow
rownie dobrze moglbym brac make pod jezyk %-D

prl-8-53 tez w dzialaniu ograniczyl sie do smiesznego uczucia pod jezykiem

zaczynam sadzic, ze jedynym faktycznym dopingiem do nauki ciezszych rzeczy niz jakies licealne banaly na mature bylaby feta w malych ilosciach czy cos pokrewnego, a nootropowe rc to jeden wielki hypetrain nakrecany z jednej strony przez placebowcow chcacych usprawiedliwic zakup, a z drugiej przez udzialowcow w internetowych "aptekach" %-D
  • 1077 / 125 / 3
Witam, Sory jak odp jest gdzieś w temacie ale nie mam czasu na dokładny research więc pytanie czy noopept może wyjść w testach moczu o obecność/ testach markerowych jako amfetamina?

Pzdr.
  • 3649 / 998 / 2
nie
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 1081 / 32 / 0
Ludzie co nie tak ze mna ! Jem ten noopept 2x10 mg i spac mi sie chce chodze jak zombie i nieogar ;/
  • 145 / 1 / 0
@cebex mam to samo. Suplementuję ponad tydzień i ciągle ta senność, zmęczenie i dezorientacja. Pociągnę pewnie do końca tygodnia i przerywam kurację bo to bez sensu.
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.