Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1537 / 197 / 0
kolejnośc nie ma znaczenia jeżeli chodzi o organizm , lecz dużo ludzi wale emke a potem dopiero dojada szmate
  • 37 / 4 / 0
Co sądzicie o połączeniu emy + piracetam? Ostatnio zarzuciłem sobie połóweczkę pigzy (jedzone już wcześniej, więc nie spodziewałem się za dużo) i doprawiłem 5g piracetamu. Oj gdzie ja byłem. Zjazd też był odpowiednio większy, ale nie wiem właśnie czy nie większy niż gdybym się na taką wysokość wzniósł samą emką.
  • 542 / 37 / 0
szmata jak zejdzie emka to w sumie blado wypadnie.
  • 18 / / 0
Lepiej najpierw emke, w nos później gdy zacznie działać lub jak jej działanie będzie słabsze
  • 610 / 29 / 0
No pewnie że tak, jak już to równocześnie zarzucić
  • 365 / 12 / 0
1 pixa 190-200mg MDMA na raz dla średnio doświadczonego to będzie rozpierdol waszym zdaniem ? Dodam że przerwa od MDMA i innych używek prawie 2 miesiące. Czego można się spodziewać po takiej dawce ? %-D
GG 51489250 %-D
  • 610 / 29 / 0
rozpierdol to chyba nie, zależy co uważasz jako średnio doświadczony. Ja się też za takiego średnio doświadczonego uważam, miałem przerwę też około 2 miesiące od wszystkiego, wziąłem 180-200 po połówce w odstępie 30 minut i było ok, ale rozpierdol na pewno nie, rzekłbym nawet że byłem nieco zawiedziony
  • 921 / 276 / 0
Bo MDMA sie bierze na raz, a nie jakies dorzutki po pół godziny, mysle ze dlatego byłes zawiedziony.

@Inglesssss
Moze nie będzie to jakis mega rozpierdol, ale srednio/dobry rozpierdol napewno, duzo tez zalezy od tego jakie jest jakosciowo MDMA w tej pigółce. Pozdrawiam.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 610 / 29 / 0
Biorę pierwszą dawke rozrzuconą na 15-30 minut i zawsze jestem zadowolony z efektów tego sposobu, także na pewno nie o to chodzi
  • 1 / / 0
Cześć. Ectasy biorę raz na 2-3 mc-e, ciągłymi skutkami ubocznymi są poszerzenie źrenic, zmiana koloru ust na intensywnie czerwony oraz żółte krosty które wyskakują mi na ustach dzień po (Smarowanie ust od razu po zażyciu niestety nic nie daje)

Macie pomysł w jaki sposób mogę poradzić sobie z tymi skutkami ubocznymi?
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?