Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 8 / 0
100penty to ja wale w kabel by sprawdzic jaki sort i w jaka ilosc celowac %-D
zrobilem moze 4g i teraz sam dla siebie 5tke wzialem hehe

Scalono | 909

dobra poszly 4kreski niezamierzone ale odzylem troche

z tepa nie jestem zadowolony ocenilbym szybkosc na 3/5 5/5 jest z 0.8 ;c
ale papkieroska chetnie zaale

a i przy penciku jest to fajne ze mozna spokojnie chociaz 1min piosenk posluchac ;d

ohYeah na telepa bierzez klona i tyle;

ohYeah wydarzyl o se tyle ze alfiarze wracaja na baze bo alfe ciezko kontrolowowac
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 90 / 2 / 0
Czytajac Twoje posty w watku vendora i tutaj mozna dojsc do wniosku, ze leb to ty masz przeorany na maxa.
  • 1933 / 449 / 4
kapitanxsova pisze:
Dla mnie ta substancja ma strasznie nie przyjemne działanie, lęki, dysforia jak zjazd po 3mmc.
jeżeli Ty masz jazdy po 3MMC to szczerze... tym bardziej nie polecam Pente - zbadaj sobie serducho,wątrobę... coś nie halo... albo masz ładną nerwicę - bo psychicznie każdy keton ładnie dowala.
DXM
  • 869 / 15 / 0
Egzotiko pisze:

ohYeah na telepa bierzez klona i tyle;

ohYeah wydarzyl o se tyle ze alfiarze wracaja na baze bo alfe ciezko kontrolowowac
to było z 1,5 roku temu... a post odnosił się do tego, że patrząc na to, jakie dawki penta przyjmują obecni użytkownicy, wnioskuję, że daleko mu do "dawnego" pentedronu.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 1933 / 449 / 4
FAKT... obecny pente jest słabiawy... co nie znaczy, że na świeżaków nie podziała jak trzeba

kiedyś "głupie" 50mg robiło jak trzeba... a po 150mg donosowo to reklama redbulla z dodawaniem skrzydeł wydawała ci się śmieszna...

Dziś to bardziej rekreacja... nie mniej jednak - niedoświadczeni badacze powinni uważać. Bo pente potrafi za każdym razem podziałać "nieco inaczej".
DXM
  • 53 / / 0
Zna ktoś jakiś sposób na to żeby po pentedronie dało się normalnie albo chociaż trochę jeść?
  • 1874 / 96 / 127
Na sile wpychaj szame, ja tak robie. Mecze sie dlugo ale jesc trzeba! Bo potem zjazd tragedia
wolna molekula
#mops
  • 53 / / 0
A jakieś pierdoły z apteki w stylu apetizera pomagają chociaż trochę?
  • 447 / 45 / 1
Polecam jogurt albo banana, unikniesz bolu podniebienia
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 1874 / 96 / 127
te specyfiki z apty to suplementy diety, malo to pomoze, przy zablokowanym apetycie przez stimsy
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.