Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / 4 / 0
3 tygodnie też są spoko. MDMA powoduje zmniejszenie ukrwienia mózgu. to wraca do normy właśnie po ~3 tygodniach.
  • 1 / / 0
,,Jeśli w tablecie jest przynajmniej 80mg MDMA/MDA (a to dopiero można nazwać dobrą pigułą), ,,Poza tym pix się nie dorzuca, albo jesz na raz jedną, albo dwie,,

No ładne rzeczy. Z tego co wiem to 160 lekko zamula :-p nie dorzuca się? To co Ty jadles...
  • 306 / 15 / 0
Jaki jest czas dzialania MDMA wciagnietego nosem ?(krysztal nie jakis smieszny cukierek pokruszony)
  • 6 / / 0
Pixy + 2 KC - to jest to na kaca xD Jest jakaś korelacja między MDMA a wymienionym specyfikiem?
  • 18 / / 0
Co mogło być w piksie, w której niby było 160 mg MDMA, ale po ktorej nie czułam prawie niczego? W smaku obrzydliwa, gorzka
Wzięłam połowę, po 30 min zaczęłam być bardziej otwarta, szybciej mówić, źrenice powiększone, wytrzeszcz, mielenie gębą ale żadnej euforii :/
Dorzuciłam po następnych 30 minutach drugą połowę i dalej nic, nic to nie dało, nawet przestało mi się chcieć integrować z ludźmi bo byłam na imprezie, nawet czułam niechęć, pustkę w głowie, zajęłam się sobą tylko i wyłącznie
Jedynie miałam bardzo wysoką temperaturę ciała, strasznie się pociłam, zmiany ciśnienia nie zauważyłam
Ostatnio pigułę brałam 2 miesiące temu i to była moja druga w życiu, było to połączenie niewielkiej ilości MDMA (bo wzięłam tylko pół) i fety, czułam się zdecydowanie inaczej
  • 605 / 89 / 0
Wg mądrej tabelki mieszanie ecstasy z fetą nie jest zbyt bezpieczne,
ALE czy np. gdy zjem sobie pixa i po 4-5h działanie zejdzie, to czy można "poratować się" trochę białą damą, czy raczej jest to niewskazane? Pytam czysto teoretycznie i czy ktoś z Was tak robił.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 542 / 37 / 0
nie białą damą tylko szmatą!

jak jestes zdrowa to spoko mix, ale po pikawie jedzie konkretnie.
  • 18 / / 0
W sumie to dość często praktykowany mix, sprawia, że cie nie zmula
  • 123 / 7 / 0
Tylko pamiętaj, że zjazd po takim mixie jest nieporównywalnie większy.
  • 605 / 89 / 0
Dzięki za odpowiedzi. Rozumiem, że kolejność tutaj nie ma większego znaczenia i jest równie niekorzystna dla organizmu?
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?