Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / 4 / 0
3 tygodnie też są spoko. MDMA powoduje zmniejszenie ukrwienia mózgu. to wraca do normy właśnie po ~3 tygodniach.
  • 1 / / 0
,,Jeśli w tablecie jest przynajmniej 80mg MDMA/MDA (a to dopiero można nazwać dobrą pigułą), ,,Poza tym pix się nie dorzuca, albo jesz na raz jedną, albo dwie,,

No ładne rzeczy. Z tego co wiem to 160 lekko zamula :-p nie dorzuca się? To co Ty jadles...
  • 306 / 15 / 0
Jaki jest czas dzialania MDMA wciagnietego nosem ?(krysztal nie jakis smieszny cukierek pokruszony)
  • 6 / / 0
Pixy + 2 KC - to jest to na kaca xD Jest jakaś korelacja między MDMA a wymienionym specyfikiem?
  • 18 / / 0
Co mogło być w piksie, w której niby było 160 mg MDMA, ale po ktorej nie czułam prawie niczego? W smaku obrzydliwa, gorzka
Wzięłam połowę, po 30 min zaczęłam być bardziej otwarta, szybciej mówić, źrenice powiększone, wytrzeszcz, mielenie gębą ale żadnej euforii :/
Dorzuciłam po następnych 30 minutach drugą połowę i dalej nic, nic to nie dało, nawet przestało mi się chcieć integrować z ludźmi bo byłam na imprezie, nawet czułam niechęć, pustkę w głowie, zajęłam się sobą tylko i wyłącznie
Jedynie miałam bardzo wysoką temperaturę ciała, strasznie się pociłam, zmiany ciśnienia nie zauważyłam
Ostatnio pigułę brałam 2 miesiące temu i to była moja druga w życiu, było to połączenie niewielkiej ilości MDMA (bo wzięłam tylko pół) i fety, czułam się zdecydowanie inaczej
  • 605 / 89 / 0
Wg mądrej tabelki mieszanie ecstasy z fetą nie jest zbyt bezpieczne,
ALE czy np. gdy zjem sobie pixa i po 4-5h działanie zejdzie, to czy można "poratować się" trochę białą damą, czy raczej jest to niewskazane? Pytam czysto teoretycznie i czy ktoś z Was tak robił.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 542 / 37 / 0
nie białą damą tylko szmatą!

jak jestes zdrowa to spoko mix, ale po pikawie jedzie konkretnie.
  • 18 / / 0
W sumie to dość często praktykowany mix, sprawia, że cie nie zmula
  • 123 / 7 / 0
Tylko pamiętaj, że zjazd po takim mixie jest nieporównywalnie większy.
  • 605 / 89 / 0
Dzięki za odpowiedzi. Rozumiem, że kolejność tutaj nie ma większego znaczenia i jest równie niekorzystna dla organizmu?
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.