Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 3 / 0
Wawoj pisze:
Wejscie pierwszej dawki nie jest zbyt przyjemne i trzeba na nie czekac z 10 min. - pierwsze objawy to suche mdlosci, ´podskakujacy´ zoladek raczej, zwiekszona potliwosc, ale pozniej juz jazda. :-D Kolejne dawki wchodza szybciej i bez efektow ubocznych. Czekam az bede mogla zmiksowac z MXE, a czy sie doczekam, to ja nie wiem.
W moim przypadku wejście pierwszej dawki, zawsze i niezależnie od drogi podania na początku nie jest przyjemne. Po oralu po 30 minutach odczuwam jakieś w sumie ciężkie do opisania "negatywne" efekty, bardzo specyficzny bodyload, co trwa czasem do godziny. Po i.v. jest podobnie - tyle, że wszystko odbywa się szybciej i krócej. Ogólnie to chyba norma, DXM czy MDMA jak zaczyna się ładować też mnie "wykrzywia".
Whole life is about "up" and "down".
  • 3129 / 26 / 0
Wawoj pisze:
W sumie domiesniowo przyjelam juz 1,5 g (?) okolo, nic mnie nie boli ani nie bolalo, niemniej roztwor nie wyglada zachecajaco, cos jak metkatynon bez filtracji. Trzeba sie sporo nameczyc zeby rozpuscic do przyzwoitej klarownosci. Wejscie pierwszej dawki nie jest zbyt przyjemne i trzeba na nie czekac z 10 min. - pierwsze objawy to suche mdlosci, ´podskakujacy´ zoladek raczej, zwiekszona potliwosc, ale pozniej juz jazda. :-D Kolejne dawki wchodza szybciej i bez efektow ubocznych. Czekam az bede mogla zmiksowac z MXE, a czy sie doczekam, to ja nie wiem.
Jakiś czas temu było głosno o kolesiu, który zabił się biorąc w jednej pompce MDAI i MXE. Co prawda 5-API ma trochę inny mechanizm działania, ale nie zdziwiłbym się, gdyby skończyło się podobnie.
High, how are you?
  • 377 / 3 / 0
Jakiś czas temu było głosno o kolesiu, który zabił się biorąc w jednej pompce MDAI i MXE. Co prawda 5-API ma trochę inny mechanizm działania, ale nie zdziwiłbym się, gdyby skończyło się podobnie.[/quote]

Know your body, trzeba wiedzieć ile w siebie włożyć i kiedy przestać. Poza tym po oralu w wysokiej dawce ryzyko może być podobne.
  • 3129 / 26 / 0
Nie chodziło o dawki, a o interakcję.
High, how are you?
  • 3732 / 45 / 0
Slyszalam o tym chusajn, jednak api i mdai to nie to samo. Z reszta watpie czy miks dojdzie do skutku ze wzgledu na opieszalosc poczty. :-)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 377 / 3 / 0
chusajn pisze:
Nie chodziło o dawki, a o interakcję.
Przepraszam w takim razie mój błąd. W ogóle dysocjaty ciężko się mieszają jak dla mnie, sam bym raczej nie spróbował.
  • 250 / / 0
Ile wytrzyma roztwór wodny 5-API? Szybko pojdzie w pizdu czy moze stać? W jakich warunkach?
I ew. jakiego innego rozpuszczalnika mozna uzyc?
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 1049 / 10 / 0
Wodny roztwor, szybko pojdzie w pizdu, jak to ujales, ale w etanolu - stezonym, postoi w lodowce sporo czasu.
  • 250 / / 0
Szybko czyli ile, tak orientacyjnie?
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 3129 / 26 / 0
Waga 0.001g kosztuje 70zł...
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.