Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 658 / 10 / 0
Jak się wjebiecie to róbcie na to papiery! W zasadzie kombinujcie jakiekolwiek papiery na benzo jakie możecie. Nasz kraj jest oparty na biurokracji i jak macie na coś papiery, a do tego jeszcze odpowiedni wygląd to można cuda zdziałać. Mój rekord - 9 paczek klonów w jeden dzień, mimo że nie chciałem bić rekordów, a po prostu byłem na klonach ;-)
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 606 / 8 / 0
typowa porada na hypie

Zniszczyłeś sobie życie? Jesteś lekomańskim wrakiem?
Wyrób papiery już dziś i ćpaj dalej!
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 658 / 10 / 0
Nie, źle zrozumiałaś. Chodziło raczej o "jeżeli już ćpasz benzo i chcesz mieć stały dostęp to wyrób sobie papiery"
But it's not sane...
  • 952 / 3 / 0
Papiery nie sa konieczne, mozesz juz dzis miec hurtownie leków bez papierow ani padaczki, farmaceutycznie sprawdzone info.
Chyba ze ktos jest desperatem powinien wywolac prosta reakcje chemiczna w swoim ciele i wywolac padaczke, po czym skonsultowac sie z lekarzem lub farmaceuta i sempić benzo masowo, niszczac sobie mozg i wątrobe na raz :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 32 / / 0
Philipos pisze:
typowa porada na hypie

Zniszczyłeś sobie życie? Jesteś lekomańskim wrakiem?
Wyrób papiery już dziś i ćpaj dalej!
:old: popieram !
  • 658 / 10 / 0
To forum nie jest dla dzieciaków szukających dobrych rad na życie. Zakładając, że piszące tu osoby są dorosłe i odpowiedzialne, zakładamy że same potrafią o sobie decydować. A skoro chcą ćpać i są wjebane to lepiej mieć do benzo stały dostęp, niż użerać się z lekarzami na zasadzie 'da czy nie da?'. A decyzja czy ktoś chce ćpać do końca życia czy przestać nie należy do mnie.
Jak ktoś tu szuka rad albo mądrości życiowych to raczej się GRUBO pomylił, także panie i panowie może polecę odpowiednią stronę. Tam odnajdziecie nadzieję, prawdę i życie :'(...między poradami jak najlepiej bić niemca po kasku.
...i nie wkurwiajcie mnie bo sam przestałem ćpać i nie mam cierpliwości czytać takiego bólu dupy.
But it's not sane...
  • 35 / 1 / 0
Vivid true, true..dzieciaki niech sobie wezmą te słowa do serca
  • 1188 / 5 / 0
A wracając do tematu, ostatnio wybrałam się do lekarki rodzinnej z pustym opakowaniem po Zomirenie, powiedziałam, że pilnie potrzebuję tego leku a jutro, a już mi się skończył, a ona bez namysłu i bez żadnych pytań wypisała ten sam lek, w tej samej dawce. Także to było tak łatwe jak się tego spodziewałam. ;)
  • 993 / 50 / 0
wystarczy podejsc do tej baby w recepcji on tez wypisuje recepty, latwiej ja sciemnic, pozatym wyjezdzacie zagranice potrzebujecie na 3 miesiace bierzecie klona 3 razy dziennie %-D
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 691 / 54 / 0
Czy aby lekarz zapisał klony trzba chorować na ataki padaczki, czy na stany lękowe i fobie społeczne też to daje? I co łatwiej dostać alpre, czy clonozepam? Mam puste opakowanie po alprze i kilka pustych blistrów po klonach. Mam plan iść do psychiatry na nfz (u którego już byłem z pół roku temu i zapisał mi hydroksyzyne plus setaloft właśnie na depresje i fobie społeczne) i powiedzieć mu, że jakiś czas byłem u rodziny w Łodzi i tam miejscowy lekarz przepisał mi Alpre (oczywiście kupiłem ją na czarnym rynku) i czy by mógł wypisać mi ją jeszcze raz bo sprawia się idealnie jako lek doraźny i starcza mi na ponad miesiąc (30x 1mg). W ogóle lekarze mają jakąś baze danych, w której wpisują leki wydawane na recepte dla pacjenta? Żeby nie wyszło, że ściemniam.
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.