Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Trzymaj fason mała
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
A co do tego jaka feta była kiedyś - nie wiem. Pierwszy raz wzięłam fetę niecały miesiąc temu, znajomi, którzy biorą od roku-dwóch, mówią, że kiedyś była czystsza, a spotkałam się z poglądem, że tak z 10 lat temu, setka bez tolerancji mogła kogoś wysłać w kosmos nawet na dwie doby i mało było syfiastych fet na ulicy.
bo ja nie miałam żadnej tolerancji, a ludzie którzy tak to zachwalali, mieli już dość dużą..
A żeby nie schodzić z tematu - nadal feta ze wszystkich źródeł jest dość słaba, z masą kwasku cytrynowego(choć wmawiają mi, że nic takiego nie ma, a kwaśne i boli, jak cholera), aczkolwiek jest lepiej niż na początku ... Jak tylko skminię benzo/klony, albo coś takiego, przerwę ciąg jakoś na dniach i rzucę to niemal/lub całkiem permanentnie i będę miała gdzieś jakoś ścierwa ;p, zresztą odkąd spróbowałam koks nawet specjalnej ochoty na fetę nie mam, teraz tylko zejściem się martwię
pomorze zasyfione jak dla mnie, jeszcze nie dawno konkretne zrodlo rzuca syf, ktory w ogole nie pachnie jak feta (ma taki kwasny zapach). Po 30 ( zawsze, nie zaleznie co jest ) ale ja jestem w chuj pewien ze to nie feta. teraz jestem juz po kilku godzinach serce dziala dziwnie leb boli od cisnienia momentami, chujowo ogolnie. zwal potworny spac ni chuja . Co to moze byc zamiast fety, bylby w stanie ktos zidentyfikowac? Zapach kwasny, mocno gryzlo po nosie od 22 do teraz dziala ale ide spac w pizdu bo juz nei wiem sam.
Myślałem ,że to napływ metafety ale jednak nie .
Ludzie po 1g chodzą 3 dni :D
[kwestia przedawkowania rozwijana dalej w wątku o przedawkowaniu - surv]
Żeby Wam po przeliczeniu nie było smutno, polecam przyjąć pogląd "ile razy miałem ze sztuki".
A co do "amfetaminy", co wchodzi dłużej niż godzinę i trzyma dłużej niż dzień, to stawiam na 2-DPMP. Ekonomia się zgadza, czas działania także.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.