Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 126 / / 0
Ostatnio a tak dokładniej to wczoraj, dostałam takie beznadziejne ścierwo że ja pieprze.. Koleś który mi zawsze załatwiał, miał jakieś problemy i kołowałam z opolskiego.. nie dość że mało to jeszcze jakoś fatalna..Gdzie do cholery jest dobra feta!?
Panie Boże, nie udało mi się wyjść za nałogu

Trzymaj fason mała :heart:
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
  • 93 / 3 / 0
Też mam kilka dojść i z każdej strasznie kiepska feta. Jak jeszcze tolerancję miałam niemal żadną i tak zwykle 0,3 brałam, 0,4 żeby zadziałało. Podobno wnet ma się pojawić silniejsza, a raczej ja mam dostęp do fety, która od produkcji tylko przez 2 osoby przechodzi, to może jakaś lepsza będzie, ale i tak dopiero w maju będę kupować. Jutro dostanę kreskę, bo ktoś mi jest winny, to może teraz się przekonam :].

A co do tego jaka feta była kiedyś - nie wiem. Pierwszy raz wzięłam fetę niecały miesiąc temu, znajomi, którzy biorą od roku-dwóch, mówią, że kiedyś była czystsza, a spotkałam się z poglądem, że tak z 10 lat temu, setka bez tolerancji mogła kogoś wysłać w kosmos nawet na dwie doby i mało było syfiastych fet na ulicy.
Ich bin so süß
  • 133 / 2 / 0
Uwierz mi ,że jak ma się teraz dobre dojście to można sobie ogarnąć sprzęt który po 100mg wypierdala z butów ale lata doświadczenia z fetką robią swoje , bynajmniej ja nie mam problemów z dostaniem dobrego sprzętu :)
  • 77 / 1 / 0
wczoraj doszłam do wniosku, że to może ja jestem jakaś dziwna... towar wszyscy wychwalali, jakoś mega czysty nie był, ale w porządku ponoć, 300mg ładnie wszystkich wywalało i dawało gwarancję nie spania całą noc. wszyscy naprawdę zadowoleni, diler oglądając towar i próbując ocenił, że jest w miarę spoko, przeciętny, ale w porządku. ale ja przeszłam samą siebie. wjebałam 700mg na 2 razy, najpierw 400, potem 300. po 400 NIC, nawet pobudzenia nie poczułam, potem mnie ładnie wyjebało, ale wcale nie jakoś mocno i to aż po 0,7!!! nierealne po prostu, bo ja nie miałam żadnej tolerancji, a ludzie którzy tak to zachwalali, mieli już dość dużą... ludzie mi nie wierzyli, że dopiero po 0,7 tego mnie faza chwyciła, więc ja już nie wiem co jest ze mną (lub z tą fetą) nie tak, ale aż wierzyć się nie chce, że inni się po 0,3 świetnie bawili, a na mnie to 0,7 w miarę zadziałało...
  • 93 / 3 / 0
bo ja nie miałam żadnej tolerancji, a ludzie którzy tak to zachwalali, mieli już dość dużą..
No, jednak bez przesady, jakąś lekką masz na pewno. Brałaś już raz fetę, która Cię nie chwyciła, ale na pewno lekko podniosła i bufedron. A tolerancja bardzo wooolnooo spada. Chyba z 2 tyg trzeba by niemal całkiem spadła, jeśli nie więcej, nie znam się na tym dobrze.

A żeby nie schodzić z tematu - nadal feta ze wszystkich źródeł jest dość słaba, z masą kwasku cytrynowego(choć wmawiają mi, że nic takiego nie ma, a kwaśne i boli, jak cholera), aczkolwiek jest lepiej niż na początku ... Jak tylko skminię benzo/klony, albo coś takiego, przerwę ciąg jakoś na dniach i rzucę to niemal/lub całkiem permanentnie i będę miała gdzieś jakoś ścierwa ;p, zresztą odkąd spróbowałam koks nawet specjalnej ochoty na fetę nie mam, teraz tylko zejściem się martwię
Ich bin so süß
  • 77 / 1 / 0
no właśnie, a ja ponad 3 tyg. nic a nic nie brałam, zero jakichkolwiek środków, a więc już spaść powinna. ;)
  • 260 / 3 / 0
siemanko
pomorze zasyfione jak dla mnie, jeszcze nie dawno konkretne zrodlo rzuca syf, ktory w ogole nie pachnie jak feta (ma taki kwasny zapach). Po 30 ( zawsze, nie zaleznie co jest ) ale ja jestem w chuj pewien ze to nie feta. teraz jestem juz po kilku godzinach serce dziala dziwnie leb boli od cisnienia momentami, chujowo ogolnie. zwal potworny spac ni chuja . Co to moze byc zamiast fety, bylby w stanie ktos zidentyfikowac? Zapach kwasny, mocno gryzlo po nosie od 22 do teraz dziala ale ide spac w pizdu bo juz nei wiem sam.
  • 133 / 2 / 0
W woj.podlaskim też się pojawiło coś podobnego .
Myślałem ,że to napływ metafety ale jednak nie .
Ludzie po 1g chodzą 3 dni :D
  • 6 / / 0
powiedział bym nawet że jest znakomita. u mnie pojawiła się 70% kurwa no mega wypas. po 0,6g 96godzin bez snu,zależy też od organizmu.ale długo wjeżdrza ok 2h.co jest najdziwniejsze.
  • 6196 / 439 / 12
Apeluję o nie rzucanie losowymi procentami, próbując oceniać zawartość amfetaminy w tym, co zakupiliście. Śmiertelna dawka czystej (100%) amfetaminy dla osobnika bez tolerancji wg. EMCDDA wynosi 200mg. Przypomnę, że aktywna to ~5mg, rekreacjna - powiedziałbym 20-40mg. Wg. tego sobie liczcie.

[kwestia przedawkowania rozwijana dalej w wątku o przedawkowaniu - surv]

Żeby Wam po przeliczeniu nie było smutno, polecam przyjąć pogląd "ile razy miałem ze sztuki".

A co do "amfetaminy", co wchodzi dłużej niż godzinę i trzyma dłużej niż dzień, to stawiam na 2-DPMP. Ekonomia się zgadza, czas działania także.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.