Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Trzymaj fason mała
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
A co do tego jaka feta była kiedyś - nie wiem. Pierwszy raz wzięłam fetę niecały miesiąc temu, znajomi, którzy biorą od roku-dwóch, mówią, że kiedyś była czystsza, a spotkałam się z poglądem, że tak z 10 lat temu, setka bez tolerancji mogła kogoś wysłać w kosmos nawet na dwie doby i mało było syfiastych fet na ulicy.
bo ja nie miałam żadnej tolerancji, a ludzie którzy tak to zachwalali, mieli już dość dużą..
A żeby nie schodzić z tematu - nadal feta ze wszystkich źródeł jest dość słaba, z masą kwasku cytrynowego(choć wmawiają mi, że nic takiego nie ma, a kwaśne i boli, jak cholera), aczkolwiek jest lepiej niż na początku ... Jak tylko skminię benzo/klony, albo coś takiego, przerwę ciąg jakoś na dniach i rzucę to niemal/lub całkiem permanentnie i będę miała gdzieś jakoś ścierwa ;p, zresztą odkąd spróbowałam koks nawet specjalnej ochoty na fetę nie mam, teraz tylko zejściem się martwię
pomorze zasyfione jak dla mnie, jeszcze nie dawno konkretne zrodlo rzuca syf, ktory w ogole nie pachnie jak feta (ma taki kwasny zapach). Po 30 ( zawsze, nie zaleznie co jest ) ale ja jestem w chuj pewien ze to nie feta. teraz jestem juz po kilku godzinach serce dziala dziwnie leb boli od cisnienia momentami, chujowo ogolnie. zwal potworny spac ni chuja . Co to moze byc zamiast fety, bylby w stanie ktos zidentyfikowac? Zapach kwasny, mocno gryzlo po nosie od 22 do teraz dziala ale ide spac w pizdu bo juz nei wiem sam.
Myślałem ,że to napływ metafety ale jednak nie .
Ludzie po 1g chodzą 3 dni :D
[kwestia przedawkowania rozwijana dalej w wątku o przedawkowaniu - surv]
Żeby Wam po przeliczeniu nie było smutno, polecam przyjąć pogląd "ile razy miałem ze sztuki".
A co do "amfetaminy", co wchodzi dłużej niż godzinę i trzyma dłużej niż dzień, to stawiam na 2-DPMP. Ekonomia się zgadza, czas działania także.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.