Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 282 / 1 / 0
Faithless pisze:
(...)
Przyznam, że nie potrafię zrozumieć Twojej wypowiedzi.
Czyli to min. ja jestem tym "TRÓ-palaczem", czy raczej się ze mną zgodziłeś?
Sorka, jest już późno ;-)
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Faithless pisze:

Widzę, że od dluższego już czasu powstaje nowa grupa konsumentów trawy, TRÓ palacze- tak bym ich określił.
Na ogół są to tzw. ziomy fhuj, uwielbiają słuchać elohip-hopu (zazwyczaj), jarają "dżoje", i generalnie są wyjebiści.
Ja to juz od dawan widzę, że tak jest było. Jeszcze za czasów liceum\gimnazjum a było to 4-6 lat temu. Tak chyba zawsze będzie tylko będą zmieniały się subkultury...
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 282 / 1 / 0
A ja w dalszym ciągu nie wiem, do której grupy mnie przypisano :)
W każdym razie: TRÓ palacze już są, w istocie, ale do "TRÓ" zaliczyłbym raczej palących trzy razy do roku, i zawsze pijących do tego Heńka, dystyngowanych młodzieńców słuchających zaciekle Kazika Staszewskiego i jego pochodnych ;]
To, o czym piszesz (Faithles) to po prostu zwykłe gówniarstwo, najpopularniejszy gatunek użytkownika Mary. Żadne tam TRÓ.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szouteq »
W takim razie zupełnie źle go zrozumiałeś.

Faithless prześmiewał się z tych prawdziwych wyjadaczy palaczy, że są aż do bólu true, przez co są trochę komiczni.
Uwaga! Użytkownik szouteq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 1 / 0
szouteq pisze:
W takim razie zupełnie źle go zrozumiałeś.

Faithless prześmiewał się z tych prawdziwych wyjadaczy palaczy, że są aż do bólu true, przez co są trochę komiczni.
W takim razie Faithless nieprecyzyjnie dobrał słowa.
  • 1530 / 9 / 0
z tego co pamietam to właśnie w kadej subkulturze byli ci ktorzy uwazali ze sa tru i ci ktorzy chcieli tacy byc przy czym kazdy myslal ze tylko on i paru kolegow jest tru a reszta to juz nie tru, bo mniej\wiecej pala, cpaja inne rzeczy, sluchaja innej muzyki, ianczje sie ubieraja, pija to a tamto i takie tam. z wiekiem to powinno przejsc, mnie to już zreesztą jebie i nie chce przynależeć do jakiejkolwiek grupy i na sile pozowac sie na kogos lepszego, jestem soba i chuj z tym %-D
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
Więc jeśli zwyczajnie wolę palić jointy niż z lufki, to należę do elo, mniej_elo, więcej_elo, 2+elo... że do czego należę wg Was? :scared:
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
A jeśli lubię palić jointy umieszczone w lufce? Chyba mam przejebane i będzie error z tą elowością.
RELATIONSHIT
  • 4024 / 374 / 951
Ja tam kiedyś za dawna zawsze takie paliłem, tzn. pierwsze dżointy, z jakimi się zapoznawałem to były robione przez drobnego dystrybutora detalicznego gotowce po 6 czy tam 8 pln sztuka, kręcone z krótkich bibułek z pomocą skręcarki. Rzecz jasna nie miały ustnika, zatem włożenie tego w fifke było najbardziej praktycznym rozwiązaniem.

A tak w ogóle, to paląc cannabis od dekady nie umiem do tej pory skręcić porządnego dżointa. To jest dopiero
error z tą elowością.
co nie?
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 2 razy.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
pokolenie Ł.K. pisze:
A tak w ogóle, to paląc cannabis od dekady nie umiem do tej pory skręcić porządnego dżointa. To jest dopiero
error z tą elowością.
co nie?
Co prawda nie mam o połowę krótsze doświadczenie z THC, jednak nadal skręcenie ładnego jointa pozostaje poza moim zasięgiem, chyba że na spokojnie sobie siądę w domu i się wkręcę... Zawsze znajdzie się ktoś, kto zrolluje tego blunta sprawniej i szybciej ode mnie, po co sobie zawracać tym głowę? :-p
Contact me on Safe-mail: fla7
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.