gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
Jest to taka ultra-biedna wersja zolpidemu.
Obecnie nagrzałem się 300 mg kody i 2 mg klonika, stwierdziłem, że jednak mogłoby być mocniej więc udałem się po 2 żywce, jeden poszedł prawie na exa, kolejnego sobie sączę.
Po drodze zakupiłem konsolę PS2 tylko po to, aby zagrać w Kingdom Hearts - także czekają mnie mega-pozytywne emocje na fazie. Połączenie Squaresofta (w grze występują postacie z Final Fantasy VII, której to gry jestem psychofanem) z Disneyem- to musi być nektar miód-maliny, tym bardziej na fazie
Teraz lufka zioła i znikam w świecie Square/ Disneya
17 maja 2018RekreacyjnyHarry pisze: Haha przypomniala mi sie historia jak na miesnym babulka po 50 gada do przyjaciolki ze KUPILAM TEN TJOKODIN I BOJE SIE GO BRAC BO WYCZYTALAM ZE METABOLOLIZUJE SIE DO morfiny I NIE MOZNA PO NIM PROWADZIC SAMOCHODU. Wiem, ze to nie fajnie smiac sie z glupoty starych ludzi, ale musialem to napisac.
ale jakbym mial benzo to bym wrzucal po kodeinie zeby dotrwac do kolejnej dawki
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.