Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Do cv wpisane, ale powtarzać nie zamierzam.
No i coraz mniej wyjebek jest i pixa z emą to faktycznie pixa z emą.
Wyścig zbrojeń producentów tabletek, w pewnym sensie. Tak czy inaczej trafiają się tabsy kalibru 300mg+ MDMA, jak i ~150mg - loteria często i trzeba uważać.
Polecam samemu zrobic sobie XTC - gelcap + kryształ MDMA + (troooszke amph albo kofeiny - do skakania na imprezie) + ciut GBL - mniej niż na solo (podbija euforie i pluszowość, empatie).
Nigdy nie biorę piguł, bo nie mam pewności co jest w środku. A i samoróbki zawsze działają tak jak to sobie zaplanuje :)
Wrzucam 2 ciekawostki;
https://www.theguardian.com/society/200 ... hol.drugs1
moderacja to klucz. MDMA to kurewsko mocny narkotyk.
10 lutego 2018p420 pisze: czysta głupota, na pigułach powinno się lecieć max z jedną dorzutką raz na 2-3 tyg. co najmniej, ale jak chcesz to jedz częściej, stracisz magię tej subtancji i będziesz sobie pluł w brodę
Potwierdzam, swoja przygodę zaczelam z pigulami, mialam w pewnym czasie ciag, co skutkowalo tym ze cuksy mi nie wystraczaly, byl za slabe i kompletnie nie zadawalajce, co skutkowalo przeniesiem sie na meth, przez ktora za kazdym wzieciem chce sie brac wiecej i wiecej
To robią jacys kurwa debile i tyle...
Swoją przygodę z pillsami zacząłem jakoś w sierpniu ubiegłego roku.
Zawsze zarzucam wyłącznie na baletach, zaczynając od połowy. Na pierwszy raz wziąłem całą (2x po 0,5), ale że do końca imprezy nie wystarczało, to dorzucałem jeszcze pół. Czyli wychodzi 1,5 krążka na imprezke. Z reguły nie przekraczam tej ilości, dosłownie dwa razy się zdarzyło, że przekroczyłem tą dawkę (4x 0,5). Podjadałem różnie, ale przerwa przeważnie trwała 3,4 tygodnie. Raz zdarzyło się co drugi tydzień i raz tydzień po tygodniu. Nigdy częściej. W sobotę minie 30 dzień od ostatniego spożywania. Co kilka dni, a czasem kilka dni z rzędu popalam mj, ale to też śmieszne ilości, jedno bicie na łeb, rzadziej jakiś blancik. Innych używke nie stosuję i nigdy nie stosowałem. Myślicie, że może mi wzrosnąć tolerancja? Nie chciałbym utracić tej magii jak już wyżej pisano, ani nie chciałbym zwiększać ilości zarzucanych pillsów. Za każdym razem nawet połówka robi robotę, bo jestem amatorem, a gatunki jakie jadłem policzyłbym na palcach u jednej ręki.
Pozdro!
Ja jakiegoś ciśnienia nie mam, ale dla mnie to jest właśnie taki złoty środek na tańce. alkoholu nie piję, fajki popalam tylko jak jestem właśnie po cukierkach. No a na trzeźwo bawić się nie umiem niestety.
Może trochę źle się wyraziłem, bo regularnie nie zażywam. Są to różne odstępy czasowe, ale nie mniejsze niż 3 tygodnie. Zależy kiedy gdzieś się wybiorę.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.