...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 23 / 1 / 0
upup
jebnij sie w leb jak ci sie 3 lata chcialo kursowac za antkiem po miescie, chyba ze tjoko to juz w ogole wyższa liga
wez nie cpaj tydzien i przeczytaj co napsales
a jesli żeczywiście nie możesz sovbie poradzić z rezygnacji rzeczy takich jak koda czy DXM a nawet diazepam to pójdz sobie na odwyk, 6miesięczny lub roczny. Podobno uczą żyć od nowa :D
Uwaga! Użytkownik IgotU nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
@hydroo diabła masz w avatarze bracie i sie użalasz... dziwisz sie że chujowo...

Idź na terapię.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1864 / 701 / 0
@jogurt A co ma jego avatar do tego?
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 395 / 36 / 0
26 stycznia 2019hydroo pisze:
(...) Jestem w chuj słaby psychicznie, nie wiem jak z tym sobie poradzić. Chciałbym skończyć z tym raz na zawsze(...)
Idź na terapie, tam Ci wytłumaczą, że nie jesteś słaby psychicznie, bo to PO PROSTU jest (uzależnienia) i zabija na raty . Pzdr
nic nie istnieje dopóki na to nie spojrzysz...
  • 133 / 5 / 0
Właśnie 11.02 mam wizytę indywidualna w monarze. Chce zacząć jakieś spotkania grupowe i tez terapię, tylko ciężko do tego czasu wytrzymać. Juz nie mam problemu z objawami fizycznymi, bo wyszło na to ze u mnie skręt trwał jeden dzień. Teraz po 4 dniowym ciągu znowu mam przerwę i nic mi nie jest, tyle że ciągnie do tego cpania. Wygląda to tak, że humor mam dużo lepszy jak nie cpam ale brakuje tego momentu w ciągu dnia w którym był miał ten blogostan. A kiedy cpam to znowu humor mam chujowy, taki bezcelowy zupełnie i tylko jak wezmę to blogostan dwurodzinny i powrót do bezcelowosci.
  • 395 / 36 / 0
Z doświadczenia Ci powiem że radość z życia już umarła. W momencie kiedy zacząłeś cpac. Znam to na własnej skórze. Miałem około 1,5roku bez narko i alko, piękną kobietą jak ze snów i huj to strzelił 🙄wolelem prochy zostawiła mnie i jedyne czego chcę to się nie obudzić każdego dnia. Pzdr
nic nie istnieje dopóki na to nie spojrzysz...
  • 25 / 14 / 0
Twój problem polega na tym, że rzuciłeś dragi bo poznałeś ją. Ona odeszła - wróciły dragi. Rzucisz dragi wtedy, kiedy poznasz siebie i zrobisz to tylko i wyłącznie dla siebie.

Najgorsze w narkotykach jest to, że mają moc Ci tak najebać w głowie, że myśli i przekonania spowodowane uzależnieniem bierzesz za swoje własne :D (przykład: jaram/piję/łykam/szuram bo lubię, jestem inny/na mnie to nie działa/mi to nie szkodzi/mnie to leczy/bez tego nie mogę/z tym jestem bardziej społeczny/przecież raz na tydzien nikomu nie szkodzi/to mój sposób na życie/inni mnie nie zrozumieją itp.)

Pozdro, pamiętajcie, że zawsze na świecie jest/był ktoś kto wyszedł z większego gówna niż to, w którym się znajdujecie.
"Jestem sam. Dlatego bardziej jestem"
  • 78 / 4 / 0
Witam serdecznie.
Może ktoś polecić coś na detox od mj? Przy nie paleniu mj, walcze z bezsennością i ogólnym pogorszeniem nastroju i wku*ieniem. Jakieś noo tropy dobre ktoś może polecić na relax oraz łatwiejsze zasypianie? Bądź benzo jakieś lajtowe? (70kg szczupły chłop - informacja do dawkowania)

Pozdrawiam, liczę na waszą pomoc mordunie!

Przeniosłem do wątku ogólnego, pamiętaj, jeśli jest temat o detoxie ogólny, to nie zakładaj nowego, pomyśl ile byśmy mieli tysięcy tematów po kilka postów - jogurt
Uwaga! Użytkownik frytazeszklem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
27 stycznia 2019LOBO87 pisze:
@jogurt A co ma jego avatar do tego?
Tu nie chodzi o avatar, tylko to co on wyraża. Zły duch jest zły i szkodzi ludziom. Chora duchowość - chory człowiek.

Frytazeszkłem - hydroksyzyna będzie dobrą opcją, albo trazodon. Poszukaj na forum.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 3244 / 554 / 0
Na odstawienie trawy.

Słabo - hydroksyzyna
Mocniej - chlorprotiksen, mirtazapina
Hardkor - Benzo (ale pożałujesz)
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.