thuglife pisze:Czemu wy to sniffujecie i macie czelność narzekać na jakość? Iv/vapo, inne opcje to jakaś awangarda, nie mogę już się doczekać na pierwsze testy.
thuglife pisze:Czyli bomba z opóźnionym zapłonem jeśli chodzi o vapo? Czy winna jest łapczywość użytkownika? ;-)
thuglife pisze:bardzo ciekawy jestem tej substancji, na pewno spróbuje, legalne opio to dar z niebios ;-)
Potwierdzam zyganie i odciecie po przedawkowaniu (niestety nie moje), brak euforii czy nawet przyjemnego wejscia (u wszystkich)
Dawki do 100mg/dzien, jednorazowo do 25mg
Skreta brak, sort z polecanego na forum zrudla
Do ponownego zakupu nawet nie ciagnie ale z ciekawosci za jakis czas zamowie.
koda z dwóch pak to przy tym szatan (kody rzadko uzywam, raz na pare miesiecy, tolerka praktycznie zero). Po kodzie euforii rowniez brak
Spodewalem sie chociaz eufori jak po MXE
Nie polecam.
Aktualnie spadła mi tolerka bo była zdecydowanie za wysoka.
Uwaga zdecydowanie nie dla początkujących opioćpaków, może ZABIĆ.
peace
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.