ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Ja miałem bardzo podobnie. Euforii praktycznie brak, rozleniwienie do tego stopnia, że nie chciało mi się wstać i zmienić muzyki, chociaż przestała mi się podobać. Wziąłem 150mg na początek i dorzuciłem 100 po paru godzinach.

Sort był kupowany półtora miesiące temu, kiedy nikt nie narzekał jeszcze na jakość 6-apb i od /ciach/. Krąży tu hipoteza o rzekomej degradacji towaru, ale nie wydaje mi się to możliwe w tak krótkim czasie, więc może jednak reakcja indywidualna.

nie piszemy o sprzedawcach @czeslaw
  • 410 / 8 / 0
jestem pewien, że mieliście chujowy sort. MOŻE zdegradowany ale pewności nie mam
  • 2334 / 9 / 0
godot_007 pisze:
Sort był kupowany półtora miesiące temu, kiedy nikt nie narzekał jeszcze na jakość 6-apb i od sprawdzonego vendora. Krąży tu hipoteza o rzekomej degradacji towaru, ale nie wydaje mi się to możliwe w tak krótkim czasie, więc może jednak reakcja indywidualna.
Bigos pisał, że raz zadziałało na niego świetnie, a przy następnym zamówieniu nie zadziałało prawie w ogóle, także nie u wszystkich chodzi o reakcje indywidualną.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2 / / 0
u mnie znowu bez kosmosu jak po mefie za to empatia idealnie. nagle bez oporow zaczalem pochodzic do ludzi inicjowac rozmowy, mialem spora latwosc w nawiazywaniu kontaktow itd, dla mnie na imprezy (niekoczniecznie kluby) subst mistrzowska.
Jednoczesnie mam pytanie jako iz w pewnym sensie jestem nowicjuszem w temacie (tzn duzo rzeczy testowalem ale nigdy nie bralem nic regularnie itd) Jakie odstepy pomiedzy kolejnymi przygodami z 6apb beda w miare bezpieczne? (w sensie nie bede mial problemow z depresjami, obnizonym samopoczuciem itd itd) raz w tygodniu? raz na 2 tyg? raz w miesiacu?

z gory dzieki za odp:)
  • 48 / / 0
Ile byscie zrobili przerwy miedzy odstawieniem ssri do zapodania 6-APB? wystarczy tydzien ?

Co sadzicie o polaczeniu 6-APB z 3,4dmmc?
Uwaga! Użytkownik metlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Po tygodniu poczujesz, ale będzie trochę słabiej. Przynajmniej ja tak miałem z metylonem/MDMA. 2-3 tygodnie powinno w pełni wystarczyć.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2428 / 91 / 0
z 3,4-DMMC ? raczej nie warto łączyć , bo nic ciekawego to nie da . Tydzień przerwy starczy spokojnie ale tak jak mówi blablab 2-3 najlepiej :-D /wycięto/

Nie rozmawiamy o tym, skąd bierzemy, a skąd nie. Tym razem upomnienie. #czeslaw
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Czas na relację.
Gram w formie beżowego, albo raczej "kawa z mlekiem" żeby nie wyjść na kolorowego xD pudru z drobnymi grudkami.
Zaaplikowane oralnie w formie bombki na niezbyt wypełniony żołądek w ilości ok. 120mg o 15:50

Pierwsze symptomy to drżenie rąk, uczucie zimna, potliwość - nieprzyjemny bodyload
Potem narastało moje wkurwienie bo 1h od wzięcia nie było żadnych pozytywnych efektów, po 1,5h jeszcze bardziej. Po dwóch godzinach czekania dorzuciłem 80mg i chyba to był błąd bo zaraz potem zaczęło dziać się coś pozytywnego :)

Muzyka się pogłębiła, czuć lekką euforię(w skali 5/10) ale empatii raczej brak. Nie ma uczucia miłości do wszystkiego ale siedzi się pozytywnie i z bananem na ryju. Nadal uczucie zimna i lekkie drżenie ale może to być związane z niedoborem snu(3h). Tętno w granicach normy. Stymulacja fizyczna jest ale się nie narzuca. Nie zapierdalam dookoła bezsensu. Wacuś skurczony :(

Gdybym miał porównać z innymi substancjami(piguł nie liczę bo nie wiadomo do końca co w nich siedzi) to metylon dał dużo większą euforię i empatię i szczerze mówiąc trochę zawiodłem się na tej substancji. Jest pozytywnie ale spodziewałem się czegoś silniejszego. Kwestia tolerancji to nie jest bo jestem po przerwie. Może za małą dawka - ważę 80kg a może kwestia chujowego sortu, lecz bufedron od tego samego dostawcy jest bardzo fajny.

trzy godziny od podania efekty na tym samym poziomie w przeciągu godziny, zobaczymy co dalej

Aha, oczy rozjebane :D
  • 2428 / 91 / 0
Chujowy sort :gun:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Niestety muszę sprostować. ZA JE BI ŚCIE !!!
Już byłem przekonany, że to lipa a jednak benzofury pokazały mi swoją moc. Ogrom serotoniny ujawnia się w postaci cudownego rozleniwienia. Zaczęło się na poważnie około 19(wrzucone 120 o 15.50 i 80 o 17.50) i trwa. Jest trochę psychodelicznie, jedyny minus to bruksizm :/
Jest trochę Jest pięknie i polecam rozsądnym zjadaczom ;)

Lecę oglądać Polska-Niemcy :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.