Nie oczekuj, że ktoś stanie się Twoim dietetykiem i będzie CI układał całodniowy plan żywieniowy... weź się do roboty i sam zbadaj temat!
"Za cwiczenia niedlugo sie biore"
To się weź za nie najpierw, a dopiero później oceniaj ich skuteczność.
Z tym brakiem ćpania to Ty nic nie obiecuj, tylko porozmawiaj sam ze sobą.
Przestań tyle fapać, tylko idź pobiegaj w tym czasie. Od walenia konia się nie zmęczysz tak, a i wieczne zaspokajanie swoich potrzeb w tempie ekspresowym nie prowadzi do niczego dobrego.
Tyle... ech
weź myszkę w prawą dłoń, kliknij jeden raz na ten ciąg znaków: Tutaj kliknij biedaku
I wiesz, tam zmieni się ciąg tych znaczków!
Możesz w to okienko wpisać również coś takiego: "duckduckgo.pl" i wpisać w wyszukiwarce wyraz "dieta" i wteedy będzie tak bardzzzooo dużo wyników i możesz wybierać tyle wyników ile tylko zechcesz! Naprawdę! Cała magia internetów otworzy przed tobą wrota wiedzy!
Pride kochanie tylko pamiętaj! nie wierz ślepo we wszystko co napiszą!!
Boże jak te dzieciaki szybko dorastają
Co to dopingu CHŁOPACY i DZIEWUSZKI, mój zestaw opiera się na bardzo prostej opcji:
wyciąg z zielonej herbaty, olej kokosowy, fosfadytyloseryna(tymczasowo bo kiedyś zakupiłem), chrom z czerwoną herbatą (nawet daje radę jeżeli chodzi o słodycze).
Do zestawu idzie lamotrix z przepisu, po którym ustabilizował mi się nastrój i już nie mam takiego parcia na wspomaganie się bo po prostu jest dobrze;] :diabolic:
Niedawno powstalo FAQ dotyczace dopingu mozgu, oraz nootropow. Kilka osob z forum pomoglo mi w pisaniu, za co bardzo dziekuje.
Niemniej, nie mamy jeszcze calej wiedzy, a FAQ jest ukonczony mozna by powiedziec w 50%. Wolontariusze mile widziani, proszeni o kontakt ze mna na PW.
http://talk.hyperreal.info/faq-doping-mozgu-t40500.html
Pisałeś ,że olejek cynamonowy ma być eteryczny, 100 % naturalny i mieć bodajżę atest ISO ale jeżeli dwa pierwsze warianty są spełnione moge również próbować.
Mam olejek eteryczny "bamer" według ulotki jest 100% naturalny i eteryczny ale nic o żadnym ateście nie ma.Jest tylko informacja o skutecznosci potwierdzonej przez badania aplikacyjne w polskiej akademii medycznej,że są zgodne z IFRA i posiadają analizy labolatoryjne EuAB oraz ,że są zarejestrowane w centralnym rejestrze kosmetyków.Poza tym na ulotce jedyna informacja apropo podania doustnego to "Nie pić." i sam już nie wiem jak z tym zastosowaniem oralnym ??
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.