Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 11 / / 0
Ale wam zazdroszczę klepania kody :D
Uwaga! Użytkownik SIDOLUX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 12 / 0
Ja też :( moglem kupić za 8zl 150kody zeby troszke zabić skreta albo 450mg DXM w tussidexie i wybralem to drugie, mimo ze srednio przepadam za dexem, to mysle ze on lepiej zabije skreta.
  • 138 / 1 / 0
hehe a ja zjadłem o 10 pake i o 12 pake i błogo hehe ale za godzine do pracy nie chce mi sie hehe
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
Mi wjezdza 300mg, wypilem wczesniej mięty zeby zoladek rozruszac ciekawe jak bedzie
Ogolnie to ostatnio po 3 tygodniowej kuracji 150 mg gdy wrocilem do standardowej dawki 300 mg to musze przyznac ze bardzo ladnie dziala
  • 423 / 12 / 0
nierozumiem pisze:
hehe a ja zjadłem o 10 pake i o 12 pake i błogo hehe ale za godzine do pracy nie chce mi sie hehe
Widać, że błogo hehe %-D
  • 1683 / 126 / 0
hehe
  • 2972 / 252 / 0
Drevolt pisze:
Jeszcze nie probowalem podczas fazowania pic kawy, ale wydaje mi sie ze kofeina moze oslabic dzialanie
Przecież to oczywiste że osłabi działanie, kodeina to jedne ze słabszych opio, nawet dobrą fazę po buprze idzie zbić lekką kawą z pół łyżeczki.

@Uro: gdzie te propozycje i okładki ? Przescrollowałem pięć ostatnich stron na szybko i nic nie znalazłem.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 1794 / 124 / 0
Bo od złej strony zacząłeś, najlepsze pozycje były parę stron po przekroczeniu 200 ;). W końcu wspólnymi siłami ustaliliśmy nazwę knajpy i okładkę, wszyscy obecni się zgodzili :).

knajpa-pod-zatracona-endorfina-v2-t46680-2150.html
Uroboros pisze:
Knajpa pod purpurowym pawiem
Okładka : post2293091.html#p2293091

Dziś po 9 godzinach pracy wreszcie udało się niespodziewanie (bo miałem 0zł) wyrwać 300mg :cheesy:. Wasze zdrowie, mordeczki :*)
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2881 / 303 / 0
Tak, potwierdzam słowa soroboru że tak musi zwać się następna knajpa!
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 138 / 1 / 0
Pije z 5 kawę i dalej mam slowmo ahh tylko troche szybsze ;P
Szuruburu Ty czyścioszku <3
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.