Ogolnie to ostatnio po 3 tygodniowej kuracji 150 mg gdy wrocilem do standardowej dawki 300 mg to musze przyznac ze bardzo ladnie dziala
nierozumiem pisze:hehe a ja zjadłem o 10 pake i o 12 pake i błogo hehe ale za godzine do pracy nie chce mi sie hehe
Drevolt pisze:Jeszcze nie probowalem podczas fazowania pic kawy, ale wydaje mi sie ze kofeina moze oslabic dzialanie
@Uro: gdzie te propozycje i okładki ? Przescrollowałem pięć ostatnich stron na szybko i nic nie znalazłem.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
knajpa-pod-zatracona-endorfina-v2-t46680-2150.html
Uroboros pisze:Knajpa pod purpurowym pawiem
Dziś po 9 godzinach pracy wreszcie udało się niespodziewanie (bo miałem 0zł) wyrwać 300mg :cheesy:. Wasze zdrowie, mordeczki
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Szuruburu Ty czyścioszku <3
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.