Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1509 / 223 / 0
Ja dziś walnęłam 2x330 ml cydru Strongbow i tylko nabrałam ochoty na skonsumowanie tego niewiadomego białka, które zostało mi na składzie. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 138 / 1 / 0
Red berries?
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
nierozumiem pisze:
Red berries?
Nie no co ty, blue.
  • 1509 / 223 / 0
Nope. Wybrałam ten "klasyczny" jabłkowy (swoją drogą lepiej mi smakował, gdym się pławiła w morzu będąc w Grecyi w czerwcu niż siedząc znudzona i zdepresowana podczas seansu "Pana życia i śmierci", ale czemuż się dziwić ?), a drugi dark berries (chyba tak to się nazywało). Generalnie napisano, że z sokiem z czarnej porzeczki. Smakuje jak gazowana wersja nalewatora Agropol czarna porzeczka za 5 zł. %-D Nie polecam.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 38 / / 0
Wbijam wczoraj do apteki i kobieta-troll rozjebała mnie pytaniem (oczywiście wykrzykniętym na całą aptekę, a jak)
-To Thiocodin nie jest na receptę?
-Nie jest.
-Przecież trzymamy to w szufladzie, a nie na widoku jak inne leki na kaszel. Zaraz sprawdzę w komputerze czy to jest na receptę.
(sprawdza bezczelnie przeżuwając kanapkę w mordzie, gęby też nie zamknęła bo po co)...No dobra, mogę dać (!!!) Panu jedną paczkę. :wall:
My abandoned narcotics have abandoned me.
  • 1794 / 124 / 0
Hexe pisze:
Swoją drogą w niedzielę przyszło do mnie (dostałam!) 150 mg z Antka, którego sobie elegancko filtrowałam ku ekstrakcji na legalu na starym mieście pod informacją turystyczną. %-D Baby na spacerach odwracały bachorom głowy, ich mężowie (czy chujwikto) patrzyli z obrzydzeniem na mnie na tych schodach nad dwoma kubkami jednorazowymi i poćpanego speedem kolegę. A później odwiedziliśmy jednego z użytkowników forum. Udane popołudnie. Jak na dobre 3 miesiące (teraz to chyba już ze 4 będą biły) abstynencji i tylko kilkurazowe odstępstwa od tego to słabe wejście i słabe trzymanie tej kody, oj słabe.
Hahahahah, moja krew %-D!
JestemSoba-Chyba pisze:
tur3k pisze:
...
cytuję Ciebie bo Ty chyba masz taką moc by założyć nową knajpę a pora najwyższa

po 20 paru dniach złamałem się i dzisiaj przyjebałem pakę kody. W sumie nie wiem jakim cudem znalazła się ona w mojej kieszeni, ta apteka to do mnie chyba kurwa sama przyszła oO
My tu wszyscy na sportowo - Knajpa kodeinowa v3
tak ma być i chuj!
Żeby nie było JS-C - podoba mi się twoja propozycja :cheesy: ale tanio skóry nie sprzedam :cool: .

Knajpa pod purpurowym pawiem
i zdjęcie pawia na pierwszej stronie
[ external image ]
hrhrhrhrhrhrhhr %-D
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3497 / 741 / 9
koko koko thioco spoko, jebne 300 i chuj w oko. 2 miechy bez grzańska. Czy to od układu gwiazd zależy czy pogrzeje czy nie? Oby tylko receptory nie zapomniały osochozi. No i peper spray - opio ray!
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2016 przez Zgienty, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Zgienty brakowało mi ciebie ostatnio mordo :D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3497 / 741 / 9
Elo, elo co tam słychać? Stare kurwy nie chcą zdychać! Zgrzeje się bo życie ma sens i wolność jest darem boga.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Wrzucam poprawioną wersję.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.