Ogolnie to ostatnio po 3 tygodniowej kuracji 150 mg gdy wrocilem do standardowej dawki 300 mg to musze przyznac ze bardzo ladnie dziala
nierozumiem pisze:hehe a ja zjadłem o 10 pake i o 12 pake i błogo hehe ale za godzine do pracy nie chce mi sie hehe
Drevolt pisze:Jeszcze nie probowalem podczas fazowania pic kawy, ale wydaje mi sie ze kofeina moze oslabic dzialanie
@Uro: gdzie te propozycje i okładki ? Przescrollowałem pięć ostatnich stron na szybko i nic nie znalazłem.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
knajpa-pod-zatracona-endorfina-v2-t46680-2150.html
Uroboros pisze:Knajpa pod purpurowym pawiem
Dziś po 9 godzinach pracy wreszcie udało się niespodziewanie (bo miałem 0zł) wyrwać 300mg :cheesy:. Wasze zdrowie, mordeczki
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Szuruburu Ty czyścioszku <3
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.