:yay:
[mention]Stteetart[/mention]
Ok , wetrę w dziąsła jakieś 10mg ale testy dopiero za 3 tygodnie przewiduję pierw się zabiorę za NEPa w środę.
Więc miałem na myśli sytuację, w której wali się rajke 50mg po 2-3 tygodniach przerwy i wtedy znieczulenie jest tak silne i trwa tak długo jak opisałem. Czyli 30-45min.
podanie p.r działa ale długo się ładuje nie czuć wjazdu prawie działa dłużej niż sniff tak do 5-6 godzin licząc stymulacje
pod napleta też działa nawet przy ogromnych dawkach w ciągu troszke rozpuszczone w wodzie i wlane do kondona zadziałało jak trzeba
no i musze wspomnieć że przy tym wszystkim po 1 dniu walenie ukruszył mi się ząb pewnie wszystko przez suchość w ustach
1) Czy podanie oralne hexenu powoduje że faza jest dłuższa?
2) Czy branie metocardu na zbicie walenia serducha w rozsądnych dawkach wraz z hexenem nie zbije fazy hexenowej?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Zalezy tez od sortu. Teraz zamowilem ponoc moncno dopaminowy sort w iglach. Igly sa dobre.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Do dyskusji o sortach sluzy dzial sprzedawcy+.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
nie to co np. 4f-php. Jak ściągnąłem bucha z bulby to praiwe się porzygałem...
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".