Mirrow pisze:Gwynnbleid pisze:
pogadaj o tym ze swoim chłopakiem ]
juz gadalam;]
..
xzx
Tu chodzi o standard klepniecia. Mnie po zrobieniu grama w dzien przestaje "dobrze" klepac. Klepie ale to nie to samo co na poczatku, a wtedy mef traci wartosci swoje. mef zaczyna dzialac krocej i mniej intensywnie, wiec go nie kupuje. Pierwszy gram jest warty tych £15, ale jak mam dawac £15 za srednie, 20 minutowe klepniecie gdzie ciagle czuc niedosyt juz podczas wjazdu to wole inaczej rozporzadzic tymi £15.
Walenie mefa do czasu, az wogole go nie czuc to glupota. Dla mnie zabawa z nim konczy sie juz gdy nie czuc tego intensywnego wjazdu zaraz po wciagnieciu. Przy robieniu drugiego grama 250mg donosowo zaczyna klepac jak 80/90mg bez tolerki.
Dla mnie "dobre" dzialanie mefa to]
a ja bym kupił bo to właśnie ta lajtowa bania w nim jest najlepsza :-)
U nas w UK mef juz zbanowany, ale jest nowy NRG-1 i SCD, dwa nowe rc weszly na rynek. SCD dawkowanie 200mg, nrg od 50mg. Poczekam na jakiegos krolika doswiadczalnego i wtedy sam sprobuje, bo podobno oby dwa sa zajebiscie kardiotoksyczne.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... -meow.html
moor1992 pisze: Ja przy takiej lajtowej bani czuje wykurwisty niedosyt i swiadomosc, ze wlasnie kurwa wyjebalem kase w bloto. Lajtowa bania dla mnie moze byc po opiatach albo benzo, ze stymulantami jak sie jedzie to pelna para imo.
U nas w UK mef juz zbanowany, ale jest nowy NRG-1 i SCD, dwa nowe rc weszly na rynek. SCD dawkowanie 200mg, nrg od 50mg. Poczekam na jakiegos krolika doswiadczalnego i wtedy sam sprobuje, bo podobno oby dwa sa zajebiscie kardiotoksyczne.
śpiący pisze: na początek jakieś 0,2g a potem co godzina około setki w nos,tak przeważnie ale zdażało się i grama w godzine opierdolić,tolerancja skoczyła,fakt,ale bardzo mało,zauważyłem że mef nie klepie tych moich znajomych co wciągają na raz w chuj prochu,2 gramy w dwie godziny w nos i jeszcze mówi mi taki że jego to nie klepie,fakt,ja tak też miałem i to właśnie wtedy gdy przypierdalałem potężne dawki,myślę że mniejsze dawki lepiej klepią ]
kałmel, ćastko, czek0lada!
a ja nakurwiam 15 kilo piko po kablach, kąpię się w fecie, używam koksu zamiast talku na otarcia i gryze cegły
Reez pisze: Zaprawdę powiadam Wam ;) 4-EMC da wam ukojenie, gdy tylko nadejdzie ;) Jest milion razy lepszy od 4-MMC. Fajną też ma nutę psychodeli... mmmm.... :) Potęga po prostu :D
btw: ale i tak to wszystko ssie pałe booo..... HOPSA HOPSA JA CHCĘ DROPSA ! gdzie moje ukochane mdma!?
- Virgil, Aeneid X.284
"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein
"Whatever people say I am, that's what I am not"
Dzisiaj kupilem 2 gramy S.C.D za £40. Problem w tym, ze nie ma o tym zadnych info, nie wiadomo co sie w tym znajduje i mozna kupic tylko w 2 sklepach w UK.
Zarzucilem 200mg donosowo i weszla mocna stymulacja, ciary po bani i w bani, stymulacja psychoruchowa, wyostrzony wzrok, euforia z muzyki, zajebista chec na taniec i euforia bardziej "love and peace" niz stymulantowa. Wchodzi wolno i subtelnie ale na peaku stymulacja jest bardzo silna.
Martwi mnie troche szkodliwosc tego, nie chca podac skladnikow oficjalnie. Niektorzy mowia, ze jest bardzo kardiotoksyczne, ale moim zdaniem mniej na serca siada niz mefedron. Przy wejsciu przez jakies 20-30 min bije mocno, ale potem sie wyrownuje i bije poprostu szybko jak to na stymulantach.
Stan tez trwa juz 2h i mam wrazenie, ze sie nadal nasila zamiast slabnac.
W gazetach ostrzegaja (widzialem artykul w timeline.co.uk), ze substancja jest calkowicie nieznana i z tego powodu moze byc bardzo niebezpieczna bo nic nie wiadomo o niej.
Narazie wszystko ok sie wydaje.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?