Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
A pytanie co do Bad tripa, moze miec jakis negatywny wplyw na cala faze to ze od paru lat dosc czesto jestem na metamfetaminie i amfetaminie? Ogolnie przed tripem planuje nic a nic nie brac z 2 tygodnie.
Zamiast tripowac w domu, jak dopisuje pogoda to idź na łąkę albo do lasu.Po LSD raczej ciężko gadać z kimś trzeźwo, chyba ze weźmiesz mikro dawke, ale Ty raczej celujesz w normalna fazę.
To, ze bierzesz meth i amph nie powinno nic zaburzyć a szczególnie jak zrobisz sobie przerwę 2 tygodnie.Wrazie bad tripa miej jakiegoś klona czy diazepam czy chuj wie jakie benzo
Udanego tripolca
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
jakby to bylo istotne to nie mam zbytnio doswiadczenai z jakimis substancjami , jedynie co to mj i MDMA ( 3 lata temu )
Ja sam na pierwszy raz wziąłem 100uq i było super zero zmartwień. Nawet jak już się rozkręcało i pomyślałem czy mógłbym mieć teraz badtripa to nawet jakbym chciał to nie umiałbym go wywołać. Miałem, wtedy dobry set. Wiedziałem, że mogę zabalować bo nie miałem planów na następny dzień. Jak będziesz miał dobry set i fajne towarzystwo to bierz nie powinno się nic stać. Daj znać jak się udało :)
Nie zbiło Ci działania kwasa bo bardzo wolno piłeś.Właśnie o to chodzi z piciem do LSD. Sączymy sobie 1 - 2 piwka ( najlepiej te z wyższej polki, ale jakieś radlery - tez się nadadzą ).
Polecam dla doświadczonych zapalić trochę trawki do kwasa, idealna synergia.Obydwie substancje się podbijają na wzajem.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.