Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
najlepiej zajaraj, wtedy nie przedobrzysz, efekty poczujesz od razu i jak będzie za mocno to przestaniesz palić. przy okazji nauczysz się mniej więcej jak gonić kroplę ;]
Druga sprawa mam parę tabletek ..kurde nie pamiętam nazwy podprowadziłem chorej babci parę za nim jeszcze żyła..:( są na morfinie takie różowe aaa Sevredol jakoś tak...chciałem zapytać ile takich jecie żeby było dobrze..jem tram od lat dziennie więc tolerancje mam dużą na pewno..
hehehe, to co fentaś nie poklepał? olaboga. no nie wierzę
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
kocham cię fentanylku! cieplutki, słodziutki mniam mniam mniam
uśmierz wszystkie moje rany
ciepły, błogi, różowiutki
jesteś zawsze mi milutki!!!!
Blu pisze: Nie wiem jak to jest z jedzeniem bo nie jadłem ale przy IV dawka dobra na początek dla osoby bez tolerancji to 200 - 300 µg. Fentanyl ma mocne działanie sedatywne i powyżej 300 IV to już tylko można leżeć i nodować. Oczywiście znam takich co podają znacznie, znacznie więcej ale to przez kosmiczną tolerkę.
bo ja się raczej przymierzam do 100µg ze szkła na strzał, jeżeli po 10minutach będzie mało, to drugie 100.
200 na raz się boję, nie o życie, ale jakbym zaczął spływać na fotelu, to kobieta by mi wpadła w panikę i jakbym tylko doszedł do siebie, to by mi powypierdalała wszystkie pompki, sprzęty do preparowania cukierków i same zalegające cukierki.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.