Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
artur019 pisze:
Bo jest mocniejsze tylko to raczej "twardy" stymulant, który gdzieś tam w tle chce być empatogenem i mu to za bardzo nie wychodzi. Takie nie wiadomo co. Wjazd jest zajebisty, ale to właściwie tyle z zajebistych rzeczy, a goniąc to pierwsze wejście łatwo skończyć strutym i w schizach. Poza 100mg nie ma właściwie po co wychodzić, bo zwała po tym nie jest warta fazy.
Ja w stosunku do ketonów rzadko kiedy używam określenia "empatogeny". Moim zdaniem to jedne z najbardziej egoistycznych i hedonistycznych narkotyków jakie istnieją. Liczy się tylko euforia, a w przypadku 3-cmc euforia jest solidna.
SESH
  • 1628 / 196 / 0
Empatia wynika z euforii zazwyczaj. Szkoda, że tylko przez pierwszych 10 podejść.
  • 137 / 10 / 0
godny następca 4-BMC, ba, nawet bardziej dający więcej chęci do działania i życia
  • 4901 / 855 / 0
Przeczytalem caly temat , no i wszyscy pisza zeby ladowac sniffa bo oral nie klepie... Tutaj jest inne info http://wolnamolekula.info/3-cmc-metakle ... ch-euforie.

Pisze rowniez ze silniejsze niz 4bmc, ktore zazwyczaj podawane bylo oralnie.

Zauwazylem tez w temacie, ze te sorty z 2014r byly bardziej euforyczne a mniej speedujace , teraz z opisow wynika ze jest na odwrot. To jak to wkoncu badac panowie, sniff czy oral? Jutro badania.
  • 1628 / 196 / 0
Sniff. Oralem trzeba załadować o wiele więcej, bo jak kiedyś próbowałem 150mg w nos i 150mg oralnie to tą drugą opcję poczułem ze 2 razy słabiej.

Oczywiście może się okazać, że oral z 200-250mg robi robotę, więc najlepiej sprawdź obydwie drogi w imię nauki! :-D
  • 4901 / 855 / 0
Dobra , jutro bede testowal sniff . Pierw 150mg + 200mg jak juz oslabnie . Tolerka bardzo mala na serotoninowce. A za tydzien przyjme bombke z 250-300mg + ewentualnie jakis sniff podejrzewam. Wszystko wam opisze, chyba ze sniff bedzie tak zajebisty, ze bedzie mi szkoda substancji na orala, mam tylko 1g na testy ;)
  • 1628 / 196 / 0
Tak na prawdę to nie jest serotoninowiec, tylko raczej silny stymulant. Pisałem już kilka razy, że EC50(nM) dla tego związku wynoszą odpowiednio:

3-CMC:
NA: 50
DA: 50
5-HT: 400

Dla porównania jeszcze metkatynon:
NA: 25
DA: 50
5-HT: 4200+
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015 przez artur019, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4901 / 855 / 0
Chodzilo mi raczej o to, ze zarzucalem cos serotoninowego takze moge nie poczuc , wlasciwego profilu substancji . Wiem , ze to rusza wszystkie neuroprzekazniki :)
  • 413 / 10 / 0
jak wygląda sytuacja ze szkodliwością/porównanie do klefedronu? Rzecz równie szkodliwa, nieco mniej, w kurwę niezdrowa ?
  • 1908 / 433 / 4
serotoninowy pisze:

Zauwazylem tez w temacie, ze te sorty z 2014r byly bardziej euforyczne a mniej speedujace , teraz z opisow wynika ze jest na odwrot. To jak to wkoncu badac panowie, sniff czy oral? Jutro badania.
SNIFF przede wszystkim da Ci więcej euforii... będzie ona trwała podobnie do mefedronowej w zależności od tolerki około 20-30min ... potem będzie słabnąć i utrzyma się taka lajtowa stymulacja, w trzeciej fazie ( która moim zdaniem jest przejebana z uwagi na dwie drogi wyboru )... jak przyjebiesz nieco większą dawkę otrzymasz takie 70% początkowej fazy, która też będzie krócej trwała - ale działa... co najgorsze jak przyjebiesz sobie - to bierz pod uwage "ciekawy zjazd" im więcej dorzutek tym ciekawszy :gun:

natomiast jak oprzesz się pokusie kolejnej dorzutki... zaliczysz lekka tachykardię na końcu, której pomoże głupia melisa z magnezem i idziesz spać...

przy oralu - efekty oczywiście tez ciekawe - co najlepsze DŁUŻSZE... porównując to do euforii snifowanej dostajesz takie 60% przy oralu... ale cieszy się nawet do 3 godzin "ciekawa stymulacją" ... chęć na dorzutkę bardzo podobna pzy obu metodach

wszystkie dane opisane wynikły z obserwacji azjatyckich szczurów, dośc dobrze zbudowanych, otrzymujących odp diete oraz sen
trąpka pisze:
jak wygląda sytuacja ze szkodliwością/porównanie do klefedronu? Rzecz równie szkodliwa, nieco mniej, w kurwę niezdrowa ?
szkodliwoc "wydaje się" mniejsza, ale na pewno większa od 3MMC, trochę daje po jelitach zwł kiedy testuje sie na szczurze 3g w ciągu doby :blush:
DXM
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.