Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
GBL wydaje się być dobry. Z góry mówię, że mam zamiar brać ta substancje w przeciągu około miesiąca, 3 razy tygodniowo. Nie mam zamiaru popadać w ciąg i jestem pewien, że tego nie zrobię. Nasuwam sobie tylko pytanie (z góry zakładając, że substancja zadziała na mnie poprawnie), czy GBL pomoże mi się nauczyć pewności siebie i czy będę w stanie utrzymać ten stan na trzeźwo, po skończeniu brania? Nie jestem też żadnym człowiekiem aspołecznym, który szuka pomocy w narkotykach. Mam znajomych, życie, lecz uważam że nie jestem osoba zbyt pewną siebie, ustawioną w grupie społecznej "wysoko", z czego mam lekkie kompleksy. Chciałbym się też spytać, czy ta substancja nie obniży mojej aktywności fizycznej (siłownia 5 razy tygodniowo
unnamedd pisze:Nie mam zamiaru popadać w ciąg
jestem pewien, że tego nie zrobię
Pewny to możesz być tylko śmierci i podatków.
czy będę w stanie utrzymać ten stan na trzeźwo, po skończeniu brania?
Nie jestem też żadnym człowiekiem aspołecznym, który szuka pomocy w narkotykach. Mam znajomych, życie, lecz uważam że nie jestem osoba zbyt pewną siebie, ustawioną w grupie społecznej "wysoko", z czego mam lekkie kompleksy.
Chciałbym się też spytać, czy ta substancja nie obniży mojej aktywności fizycznej (siłownia 5 razy tygodniowo
Sprawdź jeszcze temat o skutkach ubocznych.
Sam napiszę coś co jeszcze pół roku temu uważałem za totalną głupotę. Nie warto, chyba że po to aby zobaczyć własną wolę łamaną jak suchy patyk. Z tym że przez długi czas nie da sie tego dostrzec. Zbyt długi.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Każda substancja jest dla każdego, ale nie każdy nadaje sie do każdej substancji.
I tutaj zaczynają się schody. Spotykałem oczywiście ludzi, którzy łapali stany paranoidalne po "marysi", potrafili poważnie i umiejetnie kontrolować koks/meth i wiele innych osób, które utwierdziły mnie w powyższym rzekonaniu.
Yin Yang jak najbardziej jest mozliwy i w tym przypadku... ale nie oszukujmy się... to są jednostki.
chyba nic mi więcej do głowy nie przychodzi
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.