Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 591 / 8 / 0
Ale większość spożywa to wszystko nie w celach badawczych, a rekreacyjnych.
No nie powiecie, że głupio trochę uzależnić się od czegoś, czego działanie jeszcze do końca nie zostało zbadane.
Fizycznych skrętów raczej chyba po bk nikt nie doświadczył.

Większość dyskusji prowadzi do wyższości starych substancji
LSD > 2C-x
kokaina > Mefedrom
MDMA > bk-MDMA
Klonozepam > fenazepam
amfetamina > MDPV
itd.
  • 585 / 52 / 0
Zauważ że ten temat do tyczy poszukiwań substancji, mającej być w działaniu taką samą lub zbliżona do mefedronu, notabene który z RC wyrósł na drag obecnie uliczny (tak samo miało to miejsce z MDMA kiedyś). Tu nikt tnie porównuje go z kokainą, z resztą dużo osób preferuje go bardziej niż koko. Pozostałe porównania też wyglądają na jakieś sztucznie wygenerowane poszukiwania alternatyw w RC, co ma 2c-x do LSD? amf do MDPV(wolę je od amf w dodatku pod wieloma względami)? czy klonezepam do fenazepamu? Twierdzisz że ludzie biorą RC je jako zamienniki , bo nie mają dostępu do oryginałów? a może lepiej by pasowało kokaina>amf, LSD>grzyby? Równie debilne zestawienie, kanon "starych" dragów, jest dla mnie i wielu osób bardzo mały i niewystarczajacy, po to szukam nowych zabawek i znalazłem w RC ich kilka, które są na tyle oryginalne w działaniu i zajebiste, że na próżno było by ich szukać w twoim małym światku real drugs :-P
  • 1558 / 18 / 0
metedron jest alternatywą ;)
  • 565 / 7 / 0
Sa ciekawe substancje, ale zadna nie dziala tak jak ketony, np. mefedron.
Co innego fakt rysowania glacy i trzeba miec duza motywacje, zeby z tym skonczyc.
Oczywiscie nadal twierdze, ze ketony, mefedronowate zwlaszcza to szajs, ale fajny szajs.
  • 9 / / 0
Z RC obecnie dostepnych w ofercie metedron najbardziej przypomina mi starego odpowiednika lecz tu niestety trzeba ładować większe dawki, aby osiągnąć stan zbliżony do mefa.
Jak dla mnie po mefie większa euforia i nieogar, za to metedron trąci psychodelą, która naprawdę może się podobać i nie spina jak mefedron.
Po 2 g walniętych w jakieś 10 h zjazdu żadnego nie uświadczyłem. Nie było tej kurewskiej chęci dorzucenia ale może po prostu miałem dosyć lub dlatego że był to pierwszy raz.
Dodam, że po mefedronie zjazd to był lekko mówiąc koniec świata. A no i trzeba dodać, że methedrone rzeczywiście dużo lepiej działa przyjmowane oralnie ale, co znowu na+ dla niego, można sniffać bez obaw o kurewskie spływy, zatkany nos itp.
Z powyzszych 2 substancji chyba met podoba mi się bardziej, aczkolwiek tęsknie czasami za starym, poczciwym mefedronem, który wypierdala w kosmos po pierwszym sniffie.
  • 2013 / 84 / 0
no tak to jest, mefedron wypierdala w kosmos a metedron wgniata w ziemie %-D ale jak dla Ciebie euforia po mefie jest mocniejsza to jakis popsuty jestes ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2129 / 29 / 0
Lista alternatyw mefedronu wkrótce zmniejszy się o kilka pozycji http://talk.hyperreal.info/ministerstwo ... 29801.html
  • 1951 / 15 / 0
O kurcze. No to sobie na sylwestra nie zamówię :wall: :wall: :wall:
  • 261 / 2 / 0
Dlaczego ? Bez paniki, to dopiero projekt, daje głowe że nie wejdzie w życie w tym roku
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2010 przez ripperg, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 565 / 7 / 0
Ja tez po metedronie nie mialem az takiej checi dociagnac. Ani za pierwszym ani za drugim razem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.