Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 484 / / 0
podziel się sposobem to Ci 400mg pocztą wyślę :-D
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 117 / / 0
Nie no kuźwa, mógłby napisać jako i ja napisałem.
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
jednak latwienie tramalu jest bajecznie latwe, na poczatku tylko trzeba sie wyslilic, potem juz kazdy lepszy ogolny wypisze, opracowalem zajebista metode i dziala dzisiaj 2 lekarzy 2 apteki i wszystko legal na receptach http://img811.imageshack.us/img811/8898/dsc01175m.jpg
to żeś zaszalał ,2 gramy poltramu + 700 mg z para syfem za ponad 30 zl
dałeś się wydymać lekarza i do tego otrujesz się paracetamolem :-)
proponuje założyć sobie konto na mp i przed wizytą sprawdzić jakie masz możliwości
bo mogłeś wrócić do domu z co najmniej 10 gramami, początki są trudne
może następny raz będzie bardziej udany
  • 140 / / 0
Hanka pisze:
jednak latwienie tramalu jest bajecznie latwe, na poczatku tylko trzeba sie wyslilic, potem juz kazdy lepszy ogolny wypisze, opracowalem zajebista metode i dziala dzisiaj 2 lekarzy 2 apteki i wszystko legal na receptach http://img811.imageshack.us/img811/8898/dsc01175m.jpg
to żeś zaszalał ,2 gramy poltramu + 700 mg z para syfem za ponad 30 zl
dałeś się wydymać lekarza i do tego otrujesz się paracetamolem :-)
proponuje założyć sobie konto na mp i przed wizytą sprawdzić jakie masz możliwości
bo mogłeś wrócić do domu z co najmniej 10 gramami, początki są trudne
może następny raz będzie bardziej udany
ja za jedna faze (900mg kody) place ok 37-40zl
a jak dostal jeszcze 2,7 g tramca za ok 30zl to ja pier...
czemu truje sie paracetamolem? nie mozna robic ekstrakcji z tramcem?

@biosone chlopie, jak to obadales?
Uwaga! Użytkownik chru jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Racja, ja bez minimum jednej butli 96 ml to od lekarza nie wychodziłem heh a ostanio dostałem aż dwie i to w cenie 47 zł za sztukę ;]
I tu jest problem bo w około 6 dni wypiłem do końca jedną butlę i zadziałało właściwie tylko za pierwszym razem, następne razy były bardzo kiepskie... Może to dlatego, że nie dorzucałem do tego w ogóle benzosów. Odpuszczam juz temat Trampka tylko nic nie mam w zamian.
  • 117 / / 0
No, tramal szybko traci potencjał. Dzisiaj miałem już nie żreć i lajtowo przeżyłem cały dzionek, ale po wejściu na forum musiałem wdupczyć. Zjadłem 600mg i praktycznie poza pierwszym razem efekty brania codziennie były zawsze lajtowe. Najlepiej byłoby brać tramal tak raz na tydzień żeby nie budować tolerki, ale kurwa no nie da się, nie da %-D.
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 6 / 0
włąsnie dlatego ja już drugi tydzień totalnie bez Tramalu funkcjonuje, musze zbić tolerke jak tylko sie da bo juz nie klepie wcale.
co do kosztów to ja już dawno nie biorę na recepty i pewnie dlatego drożej mi wychodzi ale 150 zł za butle też nie jest tak drogo a mam komfort psychiczny bo nie musze się napraszać po lekarzach
  • 1611 / 34 / 0
Też myślę, że taką cenę można zapłacić - jak się używa z umiarem (czyli nie 6 gramów na dobę Haneczku ;-) ), to spokojnie styknie na dłuższy czas.
Lekarze jak lekarze - jedni dają i nie gadają, drudzy dają, ale gadają, trzeci ch*jek nie da wcale, albo powie, że da ketonal :nuts:

Ja polecam starych lekarzy - z młodymi zawsze miałem problemy - kręcenie nosem, kazania ("silny opiat", "gorzej jak alkohol" itp), często też wykłócali się o dawki - szczególnie przy benzo, typu: "Pan miał połówki, a teraz Pan chce jedynki -oj nie nie"... Nienawidzę takiego buractwa - jestem klientem, oni świadczą usługę, znam się na moim ciele i niech nie robi problemów - to tak jak bym szedł do spowiedzi, a ksiądz na to: "Nie wyspowiadam pana i nie dam rozgrzeszenia, bo za dużo Pan grzeszył", ale na tacę chciwe łapska wyciąga - tak jak lekarze po nasze podatki.

A na starym lekarzu trzeba po prostu zrobić dobre, i przede wszystkim szczere wrażenie - nie owijać w bawełnę - wytłumaczyć mu nasze bóle, obiecać małe dawki i rzadkie wizyty i jest bajka :-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 298 / / 0
Ja trafiłem na zajebistego lekarza. Co miesiąc dostaję 2 butle 96ml i 2 paczki klonów 2mg, wszystko na P.
  • 22 / 1 / 0
Doswiadczylam wczoraj bardzo dziwnego odurzenia "dzieki" Tramalowi..Mam go zapisanego ze wzgledu na zajebisty bol glowy, ale akurat swietnie sie sklada, ze go mam i moge uzywac w roznych celach :] Dziwna sprawa polega na tym, ze wzielam 100mg jak zaczal sie atak bolu. Po jakims czasie bol troche, zelzal pojawila sie oczywiscie sennosc,ale kiedy polozylam sie spac zaczely sie dziac dosc dziwne fazy. Dodatkowo zazywam amitryptyline(antydepresant) i inne gowna. Mialam cos w stylu noddow, ale to byl ciag epizodow, snow na jawie. Caly czas ktos do mnie mowil, nastepowalo ockniecie z jednej sytuacji i od razu wpadalam w nastepna..Oprocz tego wkolo ciagle jakies dzwieki..Niby jakies morfinowe podobienstwo tych noddow,ale zarazem calkowitA roznica. Bylo to odrobine straszne, chwilami mialam mocne spiny przez to,ale w koncu zelżalo i udalo sie zasnac..
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.