Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4983 / 879 / 0
@odbytniczy1991 jakbys miał jakiś neuroleptyk olanzapina lub kwetiapina to by Cię spokojnie odcielo. Ale później połowa dnia zwarzywienie. Ja mam duże problemy ze snem od dawna, teraz odkryłem mix który mnie kładzie 20mg olanzapiny+300pregi+25mg hydroksyzyna.

Tobie by wystarczyło 5mg olanzapiny+prega i hydro.
  • 465 / 47 / 0
Niestety neuroleptyk nie wchodzi w grę. Wybiorę benzo uwalacza i pręgę chyba , powinno chociaż ze 3 h snu złapać jak juz samolot złapie wysokość.
  • 36 / 8 / 0
Siema tolerki na klony duża. 40mg ledwo czuje. Dzisiaj zjadłem 40mg. Za ile czasu zejdzie to z mojego organizmu do 0?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
  • 194 / 22 / 0
Jak tyle zezarles to z ponad tydzień, ale przy takiej dawce to już lepiej odstawiaj stopniowo. Chyba że tylko jeden dzień tyle zjadłeś to nie powinno być skreta. Ale ja czy tak na wszelki wypadek bym odstawiał stopniowo
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 708 / 121 / 0
Zjadłam 20 klonów po 2mg. Umrę?
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 2073 / 266 / 0
Nie ale będziesz miała ciekawe conajmniej 2dni;)
  • 708 / 121 / 0
To znaczy?
  • 2073 / 266 / 0
Będziesz spać albo robić rzeczy których potem nie będziesz pamiętać.

Jak to się stało że zjadłaś 20mg? klonazepam ciężko pomylić z ibuprofenem.
  • 708 / 121 / 0
Potwornie się pokłóciłam z chłopakiem, nie wiem czy on przypadkiem nie chce ze mną zerwać. Tak się wkurwilam że ojebalam większość klonów żeby się trochę uspokoić i też liczyłam na to że mnie wykręci bo boję się że stracę jedyną osobę którą mam. Z rodziną nie mam kontaktu, nie mam gdzie pójść a on nie chce ze mną gadać bo mu się przyznałam że raz wzięłam chwilówkę żeby zapłacić za mieszkanie. Pojechał teraz po nowe auto, będzie za jakieś 3h, i chce mu dać czas żeby ochłonął i pogadał ze mną na spokojnie ale widzę że jest tak zły że boję się że zostanę dosłownie na ulicy bo nie mam gdzie pójść. Jestem w Krakowie, nie mogę wrócić do domu i nie wiem co robić. I nażarłam się tych klonów z frustracji
  • 2073 / 266 / 0
To pierdolnij się w łeb spróbuj się wyrzygać ja ma taką już w domu co xanax wpierdala po 20 szt współczuje twojemu chłopakowi bo wiem co musi mieć w bani.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 08:34:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770107592'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.