Kilka dni temu ponadto dostalem erecepte na hydroksyzyne, ale to na świąd i bezsenność.
Edit:
to mów co ci jest potrzebne i jak jest lekarzowi i tyle, mów jak stoisz.Co on jest twoją mamą?
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
25 marca 2022stuk pisze: @dante1991 W systemie się nie zaznacza, że ktoś jest ćpunem.Lekarze mają w dupie co było wystawiane.Ja ma e-skierowania do ośrodków odwykowych i są w systemie, a piszą mi opio, benzo i wszystko co zapragnę.Ps hydro to jest dla dzieci, jak masz potrzebę to idziesz do rodzinnego i sobie smiało możesz wziąć na przykład Estazolam TZF.Miej w dupie co sobie myśli psychiatra.Są poza tym tacy psychiatrzy jak nie są sprawdzeni, że ci raz wypiszą potem lipa.Jednak rzadko to się zdarza.Możesz spać, czy w końcu masz lęki?
Edit:
to mów co ci jest potrzebne i jak jest lekarzowi i tyle, mów jak stoisz.Co on jest twoją mamą?
W ogole jak to u Was wyglada. Chodzicie co miesiac do jednego psychiatry? Albo na zmiane psychiatra z rodzinnym? Tylko rodzinny? Kilku psychiatrow? Psychiatra do którego ostatnio zacząłem uczęszczać, z wyraźną ostrożnością sugerował po jednym opakowaniu 1mg lorabexu i 0.5 xanaxu, które mają niby wystarczyć na 2-3 miesiące. Nie znam się, ale uważam że to dość skromne dawki dla osoby w złym okresie życia i z potrzebą farmakologicznej pomocy. Dlatego myślę o "ratunku" ze strony internisty.
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
edit : Chciałem powiedzieć, prywatnie ^^
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Nie mogę edytować scalić adminie i proszę nie dawaj ostrzeżeń, bo to ważne
Dobra telemedycznie wczoraj ogarnołełem mimo problemów zolpiklon i lekarka nie znalazła w dokumentacji ostrzeżenia o moim nadużywaniu i wypisała Imovane.
Te suki z TPK nie chcieli nawet mi wypisać baclofenu, raz dzwoniłem po Viagrę też nie wypisali, bo bym umarł i zjadł całą paczkę.To po co to jest skoro mają wywalone w pisanie erecept.Dodatkwo lekarz nie może patrzyć jak go nie upoważnisz w co było pisane xd hahaha.
i jescze edit:
Wpisała mi ostrzeżenie o uzależnieniu połączone ze skierowaniem do psychiatry, ale o tej bujdzie nie będę pisał i tak sobie mogę dalej ogarniać od lekarzy, bo tego nie zawsze widzą.
Tak poza tym w 2 tygodnie wydębiłem 20 pak benzodiazepin i to było za zbyt łatwe ćpanie, jak i tak ogarnę moje benzusie.Mogę nawet do weterynarza po Xany skoczyć.
Muszę dopisać dzisiaj wyżuliłem jeszcze Tramal mimo wpisanego w systemie o moim waleniu benzo i skierwaniu do psychiatry, wyżuliłem też dzisiaj oksazepam i nie można wyszukać w tego systemie.Państwo socjalistyne=gówno i popelina i pokonuje się problemu nie znane w żadnym innym ustroju.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?