Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Nie, ale majka wzieta dzien przed dzialalja jeszcze. Jak fuke wzialem to fale sennosci na mnie naplywaly :-p Wczorajszego dnia prawie nie pamietam przez maje. %-D
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marweed »
legion pisze:
Po fecie o niezłej jakości, musi na drugi dzień nastąpić zjazd, czasem nawet jest ciężko utrzymać równowagę. Nikt sobie tego zjawiska nie wymyślił, to są fakty.
Niekoniecznie, zwał następuje jeżeli w czasie działania władka zaniedbujemy podstawowe czynności, jak uzupełnianie płynów i pokarmu, a raczymy się tylko szlugami i np. alkoholem. Guma do żucia to też chujowy pomysł, bo podczas żucia żołądek produkuje więcej kwasów, a to raczej nie pomaga naszemu skórczonemu brzuszkowi. :(

Ja potrafiłem po fecie normalnie jeść, a nawet spać, więc jako takiej zwały nie odczuwałem, może jedynie złe samopoczucie, rozdrażnienie no i lekkie osłabienie organizmu, na drugi dzień.
dokładnie tak. Dodam jeszcze, że intensywność z jaką funkcjonuje się na fazie ma istotny wpływ na samopoczucie następnego dnia. Im mniej się tyra tym lepsze jutro.
miej wyjebane, a będzie ci dane
  • 25 / / 0
Siama. Wedłóg mnie bardziej na samopoczucie następnego dnia ma jakość,ilość proszka oraz czy coś bylo jedzone na fazie dzień wcześniej (też i w nocy) sprawdzane na sobie
Uwaga! Użytkownik NECROHALUN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Na zjazd polecam jeśli jest wieczór i chcę zasnąć i z rana w miare sie trzymać 1 tabl polopiryna S, ok 3tabl scorbolamid albo rutinoscorbin, pół listka wit.C i porządną lekkostrawną kolacje (w moim przypadku zapas zupek chińskich wyprodukowanych w Radomiu) Psychozy- nitrazepam, ostre psych Tranxene albo cloranxen tylko ostrożnie.
Uwaga! Użytkownik NECROHALUN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Dzisiaj wpadłem na ten pomysł... więc w antydepresantach wałkujemy ostatnio agonistów receptorów dopaminergicznych. Są to substancje pobudzające (najcześciej słabiej od dopaminy) receptory dopaminowe. Słabiej to słabiej ale w przypadku gdy jest deficyt dopaminy mogą być bardzo przydatne. Przykładem są Ropinirol i Bromokryptyna, zwykle stosowane w syndromie niespokojnych nóg. Jak ktoś może je zdobyć to spoko. Jeśli nie to jest jeden środek działający na podobnej zasadzie w aptece OTC: Niepokalanek mnisi w preparacie Castagnus (możliwe że jest wiecej ale ciezko o info. Duża ilość tego myśle że ponad 5 tab (jest ich 30 w op za 12zl) mogłaby bardzo pomóc drodzy speedziarze.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 95 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kejbi »
A może intensywność zjazdu zależy od ilości fety jaką wciągniemy?
Osobiście biorę niewiele, ale co jakiś czas (gdy czuje ze energia leci), i szczerze powiem że (na szczęście ;) ) nie doświadczyłam jeszcze zjazdu.

No i oczywiście wystrzegam się ciągów. Najdłużej to jakieś półtora, dwa dni, i wszystko gra.
Ważne jest też żeby DUŻO pić, wody, witaminek rozpuszczalnych w wodzie, i żłopać żłopać żłopać ;) bo w innym przypadku na drugi dzień cholerna słabość dopada (za pierwszym razem o tym nie pamiętałam, i ledwo wróciłam do domu, tak mi było słabo, ale to z odwodnienia.)
"... że życie jest piękne..! "
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
A może intensywność zjazdu zależy od ilości fety jaką wciągniemy?
No kurwa nie wierze %-D . Dostaniesz nobla z drago-chemio-biologii.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 1 / 0
Sam nie brałem fety, ale znajomi mówią , że na zejście bakens pomaga
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shizz »
w czasach gdy pizgałem tylko na poczatku gandzia usypiała i uspokajała potem wraz z pogłebiającymi sie psychozami po gównie ,baczka powodowała paranoje i takie tam. Najlepsze benzodiazepiny zapite piwem.Ilosc to juz kwestia tolerancji. no tyle
  • 60 / 2 / 0
najlepiej po wzięciu wypić najlepiej z 1-2 litry wody ale nie na raz przez jakąś godzine bo odwodnienie pogarsza zjazd a zwykle człowiek podczas tripu odwadnia sie dużo większą potliwością
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.