Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
legion pisze:Niekoniecznie, zwał następuje jeżeli w czasie działania władka zaniedbujemy podstawowe czynności, jak uzupełnianie płynów i pokarmu, a raczymy się tylko szlugami i np. alkoholem. Guma do żucia to też chujowy pomysł, bo podczas żucia żołądek produkuje więcej kwasów, a to raczej nie pomaga naszemu skórczonemu brzuszkowi. :(Po fecie o niezłej jakości, musi na drugi dzień nastąpić zjazd, czasem nawet jest ciężko utrzymać równowagę. Nikt sobie tego zjawiska nie wymyślił, to są fakty.
Ja potrafiłem po fecie normalnie jeść, a nawet spać, więc jako takiej zwały nie odczuwałem, może jedynie złe samopoczucie, rozdrażnienie no i lekkie osłabienie organizmu, na drugi dzień.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Osobiście biorę niewiele, ale co jakiś czas (gdy czuje ze energia leci), i szczerze powiem że (na szczęście ;) ) nie doświadczyłam jeszcze zjazdu.
No i oczywiście wystrzegam się ciągów. Najdłużej to jakieś półtora, dwa dni, i wszystko gra.
Ważne jest też żeby DUŻO pić, wody, witaminek rozpuszczalnych w wodzie, i żłopać żłopać żłopać ;) bo w innym przypadku na drugi dzień cholerna słabość dopada (za pierwszym razem o tym nie pamiętałam, i ledwo wróciłam do domu, tak mi było słabo, ale to z odwodnienia.)
A może intensywność zjazdu zależy od ilości fety jaką wciągniemy?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.