Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 509 / 195 / 1
Dla mnie też przesada o zbyt szybkim wyrabianiu tokerancji. Magia faktycznie szybko znika jak w przypadku każdego bieda ketonu,ale tolerancja wyrabia się nie tak szybko. Ciągi utrudnia szybko zatykający się nos,ale mimo tego mam za sobą ciąg 3/4 miechy gdzie praktycznie codziennie szła ta trutka na szczury.Chujowe przeżycie,ale jak się dbało o diete,sen i płukało nos co jakiś czas nie było tragedii.Choć psychika zauważalnie się zmieniła
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 467 / 60 / 0
Zauważyłem że obecnie popularne są dwa sorty, jeden jest mlecznobiały i średnio kopie, trzeba zapodawać spore dawki i w kilka h można zrobić kilka gram - za to drugi, ja go nazywam "starą trójką" bo taki był w moich okolicach kilka lat temu, jest lekko rudawy i ma bardzo intensywny smród trójki - ten z kolei jest kocur, dawki 100-150 sniffem robią mocno na godzinę, tolerancja rośnie słabo (po przerobieniu kilku gram w noc, nie żałując sobie, wystarczy godzina przerwy rano i odrobinę większa dawka a dalej szczęka tańczy i euforia/speed jest jak przy początku walenia. Zdecydowanie wolę ten drugi sort, w hurcie kosztują tyle samo, ale imo na ten pierwszy szkoda organizmu
  • 4 / / 0
No na mnie to już nie działa jak na początku,
gdy sie zaczynało, magia sie ulotnila. Zostal sentyment i tak ciagle chce sie do tego wracac, z nadzieja, ze moze faktycznie trefny towar albo, ze dopamina sie zregenerowala i zacznie klepac jak kiedys, ale nieee. Tzn dalej czuję tę euforię i ten stan blogosci, ale taki okrojony milion. Moze to kwestia osoby, bo już probowalam robic kilkumiesieczne przerwy i null
  • 509 / 195 / 1
Nigdy już nie będzie tego pierwszego razu.
Nawet jak tolerka spadnie do zera i sort będzie git to receptory dopaminergiczne nie są takie jak wtedy
Tzn mogą być w takim stanie lecz nasz tryb życia nie sprzyja wrażliwości rep dop
  • 371 / 112 / 0
Mi magia nigdy nie spadła bo zawsze robiłem długie przerwy po parę miesięcy i na raz kupowałem to max 2-3 g . Ostatni raz brałem na początku maja i działało git
"Life pain always sexy"
  • 9461 / 1855 / 2
22 sierpnia 2023takemura pisze:
No na mnie to już nie działa jak na początku,
gdy sie zaczynało, magia sie ulotnila. Zostal sentyment i tak ciagle chce sie do tego wracac, z nadzieja, ze moze faktycznie trefny towar albo, ze dopamina sie zregenerowala i zacznie klepac jak kiedys, ale nieee. Tzn dalej czuję tę euforię i ten stan blogosci, ale taki okrojony milion. Moze to kwestia osoby, bo już probowalam robic kilkumiesieczne przerwy i null
Do stanu z pierwszych użyć już nie wrócisz. Za dużo wypadkowych. Na innym forum to liczyłem i wyszło, dużo, bardzo duzO 😅
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2 / / 0
Siema powiem tak jak jebiesz pierwszego lajna to zrobi cię serio mocno , miałem sort czysciutki z labo to wiem co mówię ale później po paru szczurach więcej okazuje się że jest co najwyżej niezłe takie 6-6.5/10 , żadnych efektów wow małe dorzuty niewiele dają więc jak coś to mniej więcej 200mg co kilka godzin jest najbardziej opłacalne , podsumowując nie wiem czy bede to kupował jeszcze zapewne spróbuję wrzucic jakiś inny sprzęt na warsztat bo ten cm-cek niekoniecznie spełnił moje oczekiwania pozdro z fartem wariaty 🙂
  • 13 / / 0
Siema mam pytanie, jak to jest w koncu z tymi zebami po 3cmc? Nosze aparat na zeby i staram sie o nie dbac, slyszalem ze nie mozna przed aplikacja ani po pare h myc zebow bo tylko niszczy szkliwo fluor w polaczeniu z chlorem, kupilem paste bez fluoru i plukanke elmexa myslicie ze nie bedzie tragedi przy spozywaniu 2g na tydzien raz na pare miesiecy?
Uwaga! Użytkownik Kitsip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 195 / 1
Ogólnie badań ukierunkowanych w tą dziedzine nie ma,ale znajomi z aparatem brali bez powikłań.Czy u ciebie tak będzie nie wiem
  • 371 / 112 / 0
Fluor z chlorem nie łączy się sam z siebie w jakiś nowy związek , ogólnie to zęby po stymulantach/empatogenach mogą się psuć ze względu na :
a) szczękoącisk
b) zmniejszenie wydzielania śliny
jeszcze dochodzą jeszcze dodadkowe uszkodzenia jeśli ktoś wciera w dziąsła
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.