Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Po tym jak piszesz Dopesmoker, sorka... Ale trochę dziecinadą zalatuje... Chcesz ryzyko, idz pod posterunek wyciągnij wora, strzykawki i pomachaj rzucając kamieniem w okna komisariatu... Dojebane doznania będziesz miał! Gwarantuję...
Cepek + alkohol... to zły pomysł, zabijasz fazę piękna... Albo bawisz się miksując bez alko... albo zioło i alko... nic wiecej...
Wypowiadasz się tak jakbyś chciał mieć z tego względu przypał, problemy...

cepek + zielsko... przebija te Twoje 8-10mg... Potęguje i wzmacnia, jest owiele bardziej ciekawie niż po samych tych specyfikach... Jednak cepek nie jest substancją imprezową według mnie... albo w dobrym towarzystwie, albo wcale...
Dziękuję i dobranoc
  • 484 / 3 / 0
Ryzyko jest wpisane w ten interes - bierzesz narkotyki, więc godzisz się na ryzyko. Niekoniecznie spróbuję mieszać z alkoholem, nie wiem w jakim będę stanie, ale jeśli będę mógł, to pewnie będę coś próbował. Zazwyczaj na psychodelikach sam nie wiem czy mam ochotę coś zrobić czy nie, więc może być różnie. Poza tym to nie będzie pół litra na łeb, tylko pewnie ze dwa piwa w sporym odstępie czasu.

A co do dawkowania, to radziłbym ostrożnie się wypowiadać. Dla mnie akurat 8mg 2C-P to przeżycie dużo mocniejsze niż 50mg 4-AcO-DMT przykładowo, czy nawet (jedzone daawno temu) 200mcg LSD. Za to samo palenie podbija tylko wizualność - nie widzę już zupełnie nic, tylko fraktale i momentami przedmioty które co najwyżej przypominają te, które poznałem na trzeźwo. Umysłowo bez zmian.
  • 1293 / 20 / 0
jestem po jednej grudce iv i powiem że nie wystrzeliło mnie kosmicznie(jako ze juz jest normalnie, a minelo 5h ) bo i dawka mała, ale powiem że bardzo przyjemnie mnie porobiło, do tego palenie przyszło do mojego domostwa. na poczatku miałem w pizde energi i musialem wybiec na podwórki porobić fikołki i wytarzać się jak pies w śniegu by wrócić do pokoju i w spokoju delektować się muzyką. ale prawdziwe dwa cp to to nie było, ale nie wiem nawet czy chce robić z mózgu sokowirówkę(jako ze duże dawki dwa cp rozkurwiają mnie na minus fizycznie i straszna męka jest to dla mnie)

sorry za składnie :)
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Posty o piciu do alko przeniosłem do knajpy psychodelikowej, proszę kontynuować dysputę w tamtym miejscu. Pozdrawiam, 69p
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 208 / 4 / 0
Dope a co jest złego w odpowiedzialności? Ćpanie z ryzykiem jest głupie, tak po prostu. Nowych wyzwań to można szukać w życiu, nie w ćpaniu. Oczywiście ryzyko jest wpisane we wszelkie przekranie granic...ale ryzyko ne jest sensem przekraczania a samo przekraczanie. Dlatego ryzyko jest minimalizowane.

Akurat 2C-P + alko nie jest szczególnie ryzykowne, za to jest nieszczególnie fajne. Nie jest też jakoś wybitnie nie fajne. Może Ci się spodobać w tej ilości. Jednak to ciągle nie jest miks na miarę nobla. I raczej ma fanów jednostkowych. :) Masz ochotę, proszę Cię bardzo, ale nic nowego nie odkryjesz ani żadnej nowej granicy nie przekroczysz. Jak przekroczysz to zobaczysz mnóstwo zatkniętych w tym miejscu flag ;) Nowym lepszym flipingiem to to nie będzie. A dobrym przykładem na przekraczanie granicy i wyznaczenie nowego poziomu są flippingi, które są przez ogół uznane jako zajebiste. Psajko+alko eybitnie indywidualnie.

Ksy, 2C-P jest fajne. Kropka. Samemu, w towarzystwie, w pubie. Z marihuaną jest jeszcze lepsze, bez też jest niezłe. Na mełej imprezie klimatycznej też spokojnie da radę.
  • 114 / / 0
przecież to się wgl nie łączy z alko kilka razy piłem wóde do minimalnych dawek 2cp (7-9mg) oczywiście nie dużo, pare kolejek. I nic nie odczułem ani mi to nie popsuło fazki ani nie wzmocniło.. baka owszem..
jak chcecie pić alko do 2cp to chyba tylko po to żeby się nim delektowac.. :D ale nie znam ludzi którzy delektują się smakiem wódy :D żeby nie spamić już tym alko to powiem że najlepszy mix do każdej dawki 2cp to po 2-3h od rozpoczęcia jazdy strzelić sobie 2 wiadra mocnego tematu i będzie epicko :P

i jeszcze takie spostrzeżenie co do 2cp jak mówicie że branie wśród dużych skupisk ludzi jest spoko... ja tak nie uważam.. przy dawkach od 10mg wzwyż zbyt dużo gadających ludzi powoduje wrażenie takiego schizowania (przynajmniej ja tak mam %-D ) zaczyna się wydawać że ludzie o tobie gadają i takie tam :D
nie wiem dlaczego ale wśród psychodelików zatrzymałem się na tym cpie od pół roku.. dawkuje reguralnie co 2 tyg i jest to dobry odświeżacz umysłu po przepaleniu się baką..
  • 3899 / 242 / 13
brzmisz dokładnie jak ten post:
http://talk.hyperreal.info/psychodeliki ... l#p1262534

poza tym, że masz problem to offtopujesz - do knajpy z tym
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 857 / 2 / 0
Juz nie badz taki, sam uczestniczyles w offtopie wygenerowanym tutaj ;].
Post rontusa potwierdza, ze wiekszosci alko nie siada do 2cp.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
2C-P podwyzsza ciśnienie? jesli tak, to mocno? Źrenice mocno powiększone? Czy po osobie widać, ze brała?
Co sądzicie o dawce 5 mg na 1wszy raz, czy będą widoczne zadowalające efekty? Trochę się boję że faza mnie przerośnie, z psychodelików próbowałem do tej pory tylko mj, DXM i grzybków, a najpierw chciałbym zbadać substancję).
2C-P, 25C-NBOMe, DXM, meth, DXM,, Codeine, mj.
  • 2362 / 30 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: derb »
różnie, czasem podnosi czasem nie
źrenice zazwyczaj mocno powiększone, jednakże to dosyć osobnicze i zależne od dawki
5mg to dawka dla kota, jedz 10-12 na pierwszy raz i będzie spoko
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.