Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3078 / 1048 / 0
taka dawka jak najbardziej działa na kogoś z niską tolerancją, zawsze coś tam wyciszy. ale na fazę, to faktycznie zbyt mało.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 12691 / 2456 / 0
Oczywiście, że 5 mg "klepie". To była właśnie moja pierwsza w życiu dawka benzo i działanie bajka.
  • 1610 / 55 / 0
02 stycznia 2020przodownik pisze:
właśnie, zapomniałem wspomnieć o tym, że w przypadku zolpidemu te efekty znikają po jakimś czasie. dziękuję za uzupełnienie. w przypadku Relanium dawką zalecaną jest 5-10 mg, nie warto bez tolerancji brać więcej, bo tyle po prostu wystarczy w zupełności. mi się nigdy żadna historia z urwanym filmem nie przytrafiła, jeśli chodzi o sam diazepam, więc nie wiem co mam w tym przypadku doradzić. ciężko mi uwierzyć, że po 20 mg jest to w ogóle możliwe, to nie jest aż tak duża dawka - cztery piątki. wielokrotnie takie dawki przyjmowałem w przeliczeniu na inne leki i na takim poziomie ryzyko nieprzyjemności jest bliskie zeru. choć jak widać co organizm, to inna reakcja.
10mg jak waże 65kg, nie poczułem nic, i większość osób się z tym zgodziła.

A o tym zolpidemie to chodziło że ma wspólną dziwność z diazepamem
  • 801 / 142 / 0
Niektórzy tak mają, że benzo na nich nie działa, musisz się z tym pogodzić. Na mnie alpra nie działa w ogóle, nawet całe opakowanie. Diazepam coś tam czuję ale bez rewelacji. A benzo mam pierwsza klasa z apteki w UK, niebieskie 10mg.
  • 1941 / 194 / 0
Pamiętam jak kiedyś pierwszy raz w szpitalu dostałem Diazepam. Później jak przestawało działać to latałem za pielęgniarkami i prosiłem o kolejne dawki :)
Take DXM and Be Happy
  • 1180 / 399 / 0
@Demis - dobre, ja za drugim razem żrąc rolki, obudziłem się na urwanym filmie przez dobre 12 godzin...
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1941 / 194 / 0
Po rolkach nigdy nie zdarzyło mi się mieć urwanego filmu. Po klonach - wiele razy. Mimo wszystko najlepiej wspominam właśnie brak tolerki i rolki :)
Take DXM and Be Happy
  • 1180 / 399 / 0
14 stycznia 2020Demis pisze:
Po rolkach nigdy nie zdarzyło mi się mieć urwanego filmu. Po klonach - wiele razy. Mimo wszystko najlepiej wspominam właśnie brak tolerki i rolki :)
hmm..., może to przez wrażenie względnego bezpieczeństwa ? %-D
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1941 / 194 / 0
Szybko podbiła mi się tolerka przez inne benzo i potrafiłem zjeść paczkę rolek bez urwanego filmu :) Ale żałuję, co jest oczywiste, takiego podbicia tolerki. Teraz nie odczuwam takiego 5mg diazepamu już w ogóle.
Take DXM and Be Happy
  • 1180 / 399 / 0
ja może(MOŻE ?) - BYM POCZUŁ 5MG PLUS DWA PIWA... szczęście, że ograniczam alko, a benzo nie tykam przez pół roku(pokusa czasami nachodzi)
p.s. - tolkerkę także&również& niestety wypracowałem sobie dość szybko
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.