Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3899 / 242 / 13
To w takim razie może być tak lub tak - zależy od osobnika to jasne ;). Ja mam średnie mdłości do peaku, czyli podczas instalacji - nigdy nie żygam, no a na peaku i później już nie mam żadnego dyskomfortu oprócz zwiększonej potliwości i czasem lekko podwyższonej temperatury
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1444 / 76 / 0
Najgorzej było jak postanowiłem stestować sniffa. Jednocześnie srałem i rzygałem. Szkoda tylko, że kibel jeden %-D
  • 3899 / 242 / 13
Sranie na psychodelikach - niewdzięczne zadanie :/.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1444 / 76 / 0
Za to wejście szybkie, dzikie, bez głaskania po główce, od razu młotem : D
  • 5839 / 1209 / 43
Nochal bolał ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 625 / 28 / 0
ja po samym 2C-P nie uświadczyłem mdłości, pomijając dorzucenie Acodinu którego mój żoładek nie toleruje
scone, brałeś wcześniej doustnie ?
gorszy bl doustnie czy sniffem ?
ja za pierwszą dawką nie uświadczyłem w ogole bl chociaż było grubo, a przy następnych myślałem że mi głowe rozerwie
nie wiem czy wynikało to z walki organizmu z raz poznaną substancją, czy z faktu że substancja była trochę zleżała
pewnie to drugie
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 2362 / 30 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: derb »
niezbyt to drugie
BS
  • 2 / / 0
moje pierwsze kroki w tej psychokopalni wiedzy... i pierwsze kroki z ostrymi psychodelikami zarazem. odbiegając trochę od sniffowania nochalem i przywalania ostro młotem po głowie... 7-8mg roztwór, godzina ~20.30. co mnie boli a raczej bolało to bebechy. może to wina posiłku koło 20 w każdym razie wyspawałem całą zawartość moich kochanych bebechów. i pytanie kieruję do was a mianowicie czy spaw oznacza zmniejszenie późniejszych doznań, czy nie szkodzi w ogóle. miałem taką samą sytuację w przypadku grzybów i nawet nie było efektu progowego.
  • 484 / 3 / 0
Jeśli jesteś pewien że wymiotowałeś z powodu 2C-P, to weszło w 100%.
  • 1293 / 20 / 0
dzisiaj podejmuje się IV , wrzuce do pukawki jedną grudke (przynajmniej taki mam zamiar). Jakieś wskazówki, rady? Ile czasu bedzie trzymało? mam nadzieje ze krócej niż oralnie
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?