Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 484 / 3 / 0
Ja musiałem obejmować kibel żeby się tak nie rozciągał wzdłuż i wszerz, bo ciężko było celować %-D
  • 4 / / 0
Zadałam już to pytanie w innym wątku, ale jakoś ciężko z odpowiedzią, może tu się ktoś wypowie. Chodzi mi o wpływ 2C-P na osobę chorą na astmę. Nigdzie w necie nie znalazła satysfakcjonującej odpowiedzi. Dlatego mam pytanie do osób, które cierpią na tą dolegliwość i żarli już tą fenkę. Wpływa ona jakoś znacząco na układ oddechowy? Pomijam już możliwość wystąpienia ataku ze strachu od krzywych lotów. Interesuje mnie wpływ samej substancji.
  • 989 / 76 / 0
.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2015 przez Błazen, łącznie zmieniany 1 raz.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 2334 / 9 / 0
Ostrożnie z dawką na początku. Po fenkach na oskrzelach lubi osadzić się glut, w zależności od substancji, osoby i innech czynników mniej lub bardziej losowych, w różnym natężeniu.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2362 / 30 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: derb »
śluz nie ma nic wspólnego z astmą, ale możesz się wystraszyć jak trochę ciężej będzie się oddychać ;p
BS
  • 114 / / 0
ksy89 pisze:
20mg 2cp? To chyba dla kogoś bez serca.

Wizualnie czułem niedosyt do 10mg... 13mg + mj = ciężki powrót do domu, nie mogłem trafić na drogę... błądziłem wśród ludzi, zwierząt, przedmiotów, ściółki, świateł, błysków, fraktali, budynków, chuj wie czego jeszcze... Idąc przez las nocą, nie wiedziałem że tak dużo życia można spotkać! Zjazdy są długie... zbyt długie, aż męczące. Po peaku tak trzymało mnie około 7h bez snu... tylko motałem się pobudzony na łóżku. Zaznaczam że nigdy nic nie brałem na sen po cepku. Czekałem aż przejdzie...
BL- zawsze ale to zawsze rzyg, fajnie się rzyga przy peaku, normalnie tęcza leci :D
bez serca? to zależy..(indywidualnie jak już mówiłem..) ja o swoje się nie boje, mam bardzo dobrą wydolność dzięki piłce, więc nie narzekam na serce podczas jakichkolwiek tripów :) najwięcej 17,5 mg męczyło mi tylko jelita (nakurwiałem pierdy co minute głośniejsze od burzy)
13mg + mj... no właśnie ta baka potrafi naprawdę wzmocnić nie na żarty tripa.. podobnie miałem na woodzie po 12,5 i baczi, czułem że odlatuje z tego świata %-D
zjazdy są bardzo męczące gdy wizuale znikają to robi się nudno :( ale zawsze jakoś potrafie usnąć, poprostu kłade się leże i mam wyjebane w końcu o którejś tam usypiam w natłoku mysli :D
  • 53 / / 0
jak uniknac rzygania? nie jeść pare godzin przed tripem czy co? zamiezam zarzucic w nocy, lezec na lozku pod kołdra ze słuchawkami i tripowac w ciemnosci
  • 3899 / 242 / 13
Z mojego doświadczenia: nie dasz rady tripować w ten sposób na 2C-P; zbyt bardzo będzie Cię nosić, po prostu będzie ci cholernie nudno na łóżku. Ad vomitio - nie pozygasz się - to nie heroina czy alkohol... Mdłości po 2C-P są do ogarnięcia - nie determinują konieczności zerzygania się, a to, że ludzie żygają to po prostu wymuszenie wymiotów, aby zrobiło się "lepiej" na żołądku. Oczywiście nie robi się lepiej bo mdłości spowodowane są agonizmem receptorów 5HT3 w jelitach przez 2cp; przy wymiotach nie pozbywamy się przyczyny [2cp] ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1951 / 15 / 0
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Niektórzy po niektórych psychodelikach MUSZĄ się wyrzygać i nie są w stanie tego powstrzymać. Nie wiem jak to farmakologicznie wyjaśnić, ale ja po 2C-P/2c-r/tryptaminach nieraz mam tak, że wymiotuję. Nie tak, że mi się robi niedobrze i idę z tego powodu na kibelek, tylko robi mi się niedobrze i zanim zdąże się zorientować co się stało już mam bełta na kolanach. Nie jestem stanie go powstrzymać, ani nad nim zapanować. Nie wiem też kiedy dokładnie nadejdzie.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Ogólnie jak wyrzygasz się, zaraz przyjemniej jest. Znajomy po 2cp ani razu nie rzygał... Tylko przez cały okres tripa mdliło go i czuł dyskomfort... Ja rzygłem i się cieszę z tripa, przeważnie są to 2-3 rzygi na BL'u... Chyba żę dużo strzelę to przez cały trip rzygam...
Ogólnie jak miałem pusto w żołądku to piana leciałą i męczyłem się, wiec zawsze teraz coś wypiję, zjem i lepiej jest czym rzygać... Wyrzygasz się i spokój. To nic strasznego, nie jesst to takie rzyganie jak na kacu, jest to szybkie i spontaniczne... czasem nawet nie wiadomo kiedy poleciało, jak to pisze 69plateau.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?