ksy89 pisze:20mg 2cp? To chyba dla kogoś bez serca.
Wizualnie czułem niedosyt do 10mg... 13mg + mj = ciężki powrót do domu, nie mogłem trafić na drogę... błądziłem wśród ludzi, zwierząt, przedmiotów, ściółki, świateł, błysków, fraktali, budynków, chuj wie czego jeszcze... Idąc przez las nocą, nie wiedziałem że tak dużo życia można spotkać! Zjazdy są długie... zbyt długie, aż męczące. Po peaku tak trzymało mnie około 7h bez snu... tylko motałem się pobudzony na łóżku. Zaznaczam że nigdy nic nie brałem na sen po cepku. Czekałem aż przejdzie...
BL- zawsze ale to zawsze rzyg, fajnie się rzyga przy peaku, normalnie tęcza leci :D
13mg + mj... no właśnie ta baka potrafi naprawdę wzmocnić nie na żarty tripa.. podobnie miałem na woodzie po 12,5 i baczi, czułem że odlatuje z tego świata
zjazdy są bardzo męczące gdy wizuale znikają to robi się nudno :( ale zawsze jakoś potrafie usnąć, poprostu kłade się leże i mam wyjebane w końcu o którejś tam usypiam w natłoku mysli :D
Ogólnie jak miałem pusto w żołądku to piana leciałą i męczyłem się, wiec zawsze teraz coś wypiję, zjem i lepiej jest czym rzygać... Wyrzygasz się i spokój. To nic strasznego, nie jesst to takie rzyganie jak na kacu, jest to szybkie i spontaniczne... czasem nawet nie wiadomo kiedy poleciało, jak to pisze 69plateau.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?