Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 811 / 5 / 6
Ja nie wiem... wczoraj sobie o 18 ukroiłem dwa 1,5 x 1,5 kwadraty z matrycy, zaaplikowałem - było jednym słowem zajebiście. Budze sie dziś rano a tu kurwa myślałem że umrę, nie ogar total, oczy jak popierdolone latały, rzygać mi sie chce no kurwa mać to nie jest normalne. Czy ktoś z was też miał kaca po buprenorfinie ? :kotz:
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Owszem taki kac wystepował u mnie kilka razy...zwłaszcza gdy dzień wcześniej przesadziłem z buprą.Rankiem total nieogar we łbie,pojebanie wzroku (wszystko się dwoi i zamazuje), ból głowy, nudnosci i zajebista suchość w pysku to najczęściej co występuje u mnie przy buprze gdy przesadzę z dawką. Co ciekawe po innych opio nie ma takich rewolucji, a po plasterkach miałem juz tak kilka razy dlatego staram się nie przesadzać z dawkami, bo ten kac to nic przyjemnego.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 742 / 12 / 0
Czy suboxone 2 mg bupry 0,5 mg naloxonu nadaje się do ćpania?
  • 811 / 5 / 6
FeRu89 pisze:
Owszem taki kac wystepował u mnie kilka razy...zwłaszcza gdy dzień wcześniej przesadziłem z buprą.Rankiem total nieogar we łbie,pojebanie wzroku (wszystko się dwoi i zamazuje), ból głowy, nudnosci i zajebista suchość w pysku to najczęściej co występuje u mnie przy buprze gdy przesadzę z dawką. Co ciekawe po innych opio nie ma takich rewolucji, a po plasterkach miałem juz tak kilka razy dlatego staram się nie przesadzać z dawkami, bo ten kac to nic przyjemnego.
Dokładnie tak miałem jak opisujesz(4 godz męczarni), ale wątpie żeby dwa takie małe kwadraciki mnie aż tak porobiły(co prawda tolerka zero). Dopiero zacząłem ogarniać po bełcie wypełnionym żółcią + 2 godziny leżenia na łóżku - potem dało rade jakoś funkcjonować. Ciesze sie że nie jestem sam :P
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3182 / 369 / 0
Tak.
  • 221 / 4 / 0
jw tylko nie po kablach !
  • 268 / 6 / 0
Witam. Czy próbował kos wzmocnić dialanie bilet poprzez, leki stosowane w leczeniu HIV np rytonawir? Mam poostalosci po pewnej osobie a w ulice od plastrow i subutexu piszą ze mogą one nasilic działanie bupre na wikipei tez o tym pisza. I czy te leki mogę jednorazowo coś spierdolic w organizmie?
  • 840 / 26 / 0
powiem tak buondolu nie ogarniałem sobie z rok czasu piłem metadon jak wychodziłem z helu ... teraz zaczynam swoj ciąg helowy
i musze się zabezpieczyć na czarną godzinne (zawsze tak robie jak cpam) ze w szfce trzymam pare setek metadonu i bunadnol chce zakupic wlasnie gadalem z typem ktory mi to ogarnie (wszystko na czarno , tzn na ulicy bedzie kupywane a nie z recek czy tam jak) ! mowił ze fiolka 30szt bodajze 60 zl dobra cena ? bo nie orięentuje się kompletnie jak to teraz stoi .. i chce wiedziec mniej wiecej jak to wyglada!
pzdr!
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 6 / 0
jesli porownac ilosc bupry w plastrach a w bunondolu to drogo, ale bunondol na czarnym rynku po tyle chodzi od 50 do 70zl wiec nie opierdala cie ziomek. Bunondol ma to do siebie ze nie trzeba z nim majstrowac jak z plastrami.

Ja w ogole mam mieszane uczucia co do tych plastrow. Zawsze bralem subutex. Jak bylem na programie po ciagu oxycodonowym i dihydrokodeinowym i ogolnie multi opioidowym to na poczatek dostalem w 1 dzien 24mg subutexu i nie czulem sie zrobiony, receptory musialy sie przyzwyczaic do burpy powiedzmy i tolerke mialem dosc duza. Po programie bylem clean i po kilku miesiacach gdziec bralem 2 miechy pod rzad DHC jakies 500-800mg dziennie. myslalem ze to dosyc duzo bo mnie DHC znacznie mocniej od zwyklej kody czy Tramalu czy tylidyny robi, nawet mocniej od dolarganu tylko nie mozna iv... ale nie o tym. i wlasnie po tym ciagu DHC dostalem od kolegi subutex. Zajebalem 4mg w nos i bylem wypierdolony jak meserszmit, nie moglem ogarnac wzroku, wszystko milo swedzialo, a w lozku noodowalem cala noc i trzymalo mnie 2 dni, doslownie jak typowi agonisci mnie porobilo. pozniej w przeciagu kilku miesiecy zawsze bupra mnie tez dobrze euforycznie robila i pomijajac brak wjazdu byla dla mnie opio nr 2 zaraz za oxycodonem. Teraz bralem tylidyne przez 2 miechy i co 3-4 dzien dolargan, 1g/dzien. Dzisial dostalem plastry 30mg, wiec ucieszony i bedac przygotowany na to ze 4mg mi w zupelnosci wystarczy zeby sie zajebac na noody, odmierzylem dawke ugotowalem i ciach iv, pozostalosci pod jezyk. I tu zdziwienie, dostalem energi poczulem sie ok i bylem zajebiscie towarzyski, chociaz mam w hui problemow i przez ostatnie 2 tyg nie bylem za bardzo, no ale nic wiecej zadnego ujebania tak jak wtedy subutexem. Wiec wyszlo na to ze od 12godziny do tearz opedzlowalem 20mg plastra 12 gotujac iv pozniej podjezykowo a 8 tylko pdjezykowo i hui ujebania dalej niema, jestem caly czas lekko zrobiony, a chcialem sie ujebac.

Wiec albo
a) subutex lepiej dziala podjezykowo, iv i donosowo, bo subst jest w tabletce i nie trzeba sie pieprzyc w jakies gotowania czy ssania na czarno, ze niewiadomo w sumie ile tej bupry iv zajebales i ile sie spod jezora wchlonelo.
Albo
b) moje plastry sa jakeis lewe chociaz moj wyimaginowany przyjaciel odebral je we wtorek z apteki przy mnie.
albo
c) mam hujowe ssanie i nie potrafie ugotowac chociaz robilem wszystko wedlug instrukcji z forum + przeczyatnie watku na tym i niemieckim forum tego typu.

Zajebiscie sie cieszylem na te plastry a teraz jakos niewiem wolabym sianko chyba na co innego wydac(chcialem sie 1 plastrem ujebac na noody a nastepnyme spokojnie brac codziennie jakies 2-4mg zeby byl hhaj lajf)

jest tez taka opcja ze sie wjebalem w ten dolargan i DHC (nie probowalem nawet z rana nie brac to niewiem czy mialbym jakies kreski, ale ja po 2 miesiacach brania DHC mam z reguly mala masakre gorsza nawet od silniejszych opio) i bupra znow musi przejac receptory zebym sie nia ujebal.

Jak sie komus chcialo czytac to niech wypowie swoje zdanie, a ja rozwarze i wyciagne wnioski.

pozdro
  • 268 / 6 / 0
czarny masz majla
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.