Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 95 / / 0
Witam,
Sprawa wygląda tak - kiedyś paliłam, ale potem miałam duży odstęp czasu. Teraz zapaliłam w piątek (10.06) oraz w sobotę (18.06). Testy (nie wiem czy multi, czy tylko na THC) będę miała wykonywane 29.06. Nie wiem, czy na ślinę, krew czy mocz. Wykaże cos?
  • 2814 / 14 / 0
Mama przeprowadzi Ci najwyżej test na mocz.
Czas wykrycia to cecha dosyć indywidualna,ale słabe szanse. Możesz postarać się w sposób zewnętrzny wpłynąć w celu uzyskania wyniku fałszywie dodatniego na zażywanie konopi co było wielokrotnie omawiane na forum. Poza tym sam możesz dokonać dzień wcześniej.

Możliwie precyzyjnie opisałeś sytuację bez informacji zbędnych-dobrze. Miałbym tylko uwagę, że czas lepiej podawać jako odstęp od poprzedniego punktu, gdyż fazy księżyca nie mają wpływu na wydalanie i jest jeszcze prościej odpowiedzieć. Przyjemnie odpowiadać na tak konkretne, prawidłowo zadane pytania.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / / 0
Dziękuje za odpowiedź.
No tak, mają mi to zrobić rodzice. Chyba mało sie orientują w temacie, bo ciagle straszą mnie testami krwi. Mam nadzieje, ze nie wykonają mi testów wcześniej niz 29.06 bo wtedy mogłoby być głupio. Póki co będę żyła w niepewności.
P.S. Jestem dziewczyną ; )
  • 2814 / 14 / 0
Nick "Koci_Detektyw " jest w formie męskiej...A ja jestem "Pan Czy Pani";)
Badania krwi fajniejsze, jeszcze krótszy czas wykrycia. Nie można dodać zewnętrznych substancji, aby uzyskać sztucznie wynik fałszywie ujemny. Ale wątpliwe, aby przeprowadzali je. To są koszta, duże koszta i mało kto się tego podejmuje.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / / 0
Dziękuje, od razu jakoś mi lżej na sercu ; )
Myślę, ze sie ułoży. Taką mam nadzieje.
Pozdrawiam.
  • 203 / 7 / 0
6 dni bez jarania i 2 bez włada, taka przerwa przed testem była.
OPIATY - ZERO
MDMA - ZERO
THC - delikatnie blada kreska C, ale moznby wkrecic ze to wina testu, MINIMALNA różnica.
AMPH - ĆPAŁEŚ GNOJU.

Pozdrawiam. (mocz mieszany z wodą, gówno daje :-D )
Nocny Spamer
  • 142 / / 0
Jak z benzo, konkretniej alpra?
  • 2814 / 14 / 0
W jakim sensie? Co cię interesuje?
  • 3 / / 0
Ufff, przeczytałem wszystkie strony, będę miał robione testy do pracy w laboratorium na wszystko, a paliłem 10 sierpnia. Ogólnie palę raz na tydzień, raz na dwa tygodnie, ale w okresie 2005-2007 to palilem dzień w dzień. Badania będę miał robione za jakieś 2 tygodnie. Chodzi o to, że ja codziennie biegam 10 km, więc spalam tłuszcz, a wyczytałem gdzieniegdzie, że thc odkłada się w tluszczu i w sumie nie wiem czy lepiej by bylo jakbym przestał biegać do czasu testu? Nie biegam od dnia, którego zapaliłem, bo później byłem chory. Proszę o odpowiedź:)
  • 2814 / 14 / 0
Nie powinno zostać nic wykryte w mojej ocenie. Incydenty z 2005-2007 nie mają już wpływu na przebieg testu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.