Sprawa wygląda tak - kiedyś paliłam, ale potem miałam duży odstęp czasu. Teraz zapaliłam w piątek (10.06) oraz w sobotę (18.06). Testy (nie wiem czy multi, czy tylko na THC) będę miała wykonywane 29.06. Nie wiem, czy na ślinę, krew czy mocz. Wykaże cos?
Czas wykrycia to cecha dosyć indywidualna,ale słabe szanse. Możesz postarać się w sposób zewnętrzny wpłynąć w celu uzyskania wyniku fałszywie dodatniego na zażywanie konopi co było wielokrotnie omawiane na forum. Poza tym sam możesz dokonać dzień wcześniej.
Możliwie precyzyjnie opisałeś sytuację bez informacji zbędnych-dobrze. Miałbym tylko uwagę, że czas lepiej podawać jako odstęp od poprzedniego punktu, gdyż fazy księżyca nie mają wpływu na wydalanie i jest jeszcze prościej odpowiedzieć. Przyjemnie odpowiadać na tak konkretne, prawidłowo zadane pytania.
No tak, mają mi to zrobić rodzice. Chyba mało sie orientują w temacie, bo ciagle straszą mnie testami krwi. Mam nadzieje, ze nie wykonają mi testów wcześniej niz 29.06 bo wtedy mogłoby być głupio. Póki co będę żyła w niepewności.
P.S. Jestem dziewczyną ; )
Badania krwi fajniejsze, jeszcze krótszy czas wykrycia. Nie można dodać zewnętrznych substancji, aby uzyskać sztucznie wynik fałszywie ujemny. Ale wątpliwe, aby przeprowadzali je. To są koszta, duże koszta i mało kto się tego podejmuje.
Myślę, ze sie ułoży. Taką mam nadzieje.
Pozdrawiam.
OPIATY - ZERO
MDMA - ZERO
THC - delikatnie blada kreska C, ale moznby wkrecic ze to wina testu, MINIMALNA różnica.
AMPH - ĆPAŁEŚ GNOJU.
Pozdrawiam. (mocz mieszany z wodą, gówno daje :-D )
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.