22 września 2019izopropylofenidat pisze: straszne gowno to 2cb jak ktoś ma wrażliwy żołądek to niech nie bierze... dostałem od znajomego niedawno jakis profesjonalny sort z Holandii ktory kazdy chwali i co? przez całego tripa chciało mi się rzygać, czego się spodziewałem ALE z tego powodu dzien wczesniej nic nie jadłem, a przed tripem wpierdoliłem z 50g imbiru i mase innych specyfikow anty-nudnościowych
chuja to dało, cały trip zepsuty przez nudności
Podziel się posiłkiem, chamie
W bardzo niskich dawkach jest trochę podobne.
Podziel się posiłkiem, chamie
Po drugie, 2C-B nie rozpierdala żołądka. Chyba że ktoś już ma rozpierdolony, to może podrażniać. Ten rozpierdol to "bodyload" i nie jest on szczególnie związany z działaniem drażniącym, a z działaniem substancji na receptory.
Po trzecie. Według mnie ciężko jest dostać teraz oryginalne 2C-B bez dodatków. TO jest RC a nie klasyk tj. MDMA. Wspaniała substancja, ale większość osób nie jest chętna do regularnego brania 2C- stąd też nie opłaca się tego produkować w dużych ilościach. A pod postacią 2C-B można sprzedać inne substancje, szczególnie z nieciekawymi wypełniaczami.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.