22 września 2019izopropylofenidat pisze: straszne gowno to 2cb jak ktoś ma wrażliwy żołądek to niech nie bierze... dostałem od znajomego niedawno jakis profesjonalny sort z Holandii ktory kazdy chwali i co? przez całego tripa chciało mi się rzygać, czego się spodziewałem ALE z tego powodu dzien wczesniej nic nie jadłem, a przed tripem wpierdoliłem z 50g imbiru i mase innych specyfikow anty-nudnościowych
chuja to dało, cały trip zepsuty przez nudności
Po drugie, 2C-B nie rozpierdala żołądka. Chyba że ktoś już ma rozpierdolony, to może podrażniać. Ten rozpierdol to "bodyload" i nie jest on szczególnie związany z działaniem drażniącym, a z działaniem substancji na receptory.
Po trzecie. Według mnie ciężko jest dostać teraz oryginalne 2C-B bez dodatków. TO jest RC a nie klasyk tj. MDMA. Wspaniała substancja, ale większość osób nie jest chętna do regularnego brania 2C- stąd też nie opłaca się tego produkować w dużych ilościach. A pod postacią 2C-B można sprzedać inne substancje, szczególnie z nieciekawymi wypełniaczami.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.